Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania kwestia kulturowa.
W Azji często jest tak, że facet pracuję i utrzymuje rodzinę.
Na Filipinach bardzo dużo jest samotnych kobiet, bo facet sie pobawił i uciekł.
Rozwodów też prawie nie ma, bo są strasznie drogie.

Kobiety dość często szukają stabilizacji uczyć,
  • Odpowiedz
MetalowyKoczkodan: @damian91: No i to jest komentarz na poziomie, brawa dla tego Pana ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym uderzyć dokładnie w tę samą niszę co Ty, tym bardziej, że mam szlachetne pobudki i szukam zdrowej stabilizacji, a nie jestem 60-latkiem 3/10, tylko wrażliwym, 30-letnim chłopakiem 5/10, który nie chce mieć nic wspólnego z polskim rynkiem randkowym po tym, co stało się na nim w ostatnich
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania powiem, że 'rynek' jest bardziej bogaty.
Możesz trafić na wartościową kobietę, lub kogoś kto będzie starał się ciebie oszukać na kasę, lub jeszcze gorzej.
Swoją poznałem przez aplikację badoo będąc na wakacjach.
Z moją pisałem przez pół roku i po przeprowadzce na Filipiny dopiero się spotkałem i jesteśmy razem od prawie 3lat.
Związek online nie jest pewny i nie poznasz drugiej osoby dopóki się nie spotkasz, więc nie dowiesz się czy
  • Odpowiedz
Czy biorąc pod uwagę oba punkty, (...) będzie zdecydowanie lepszym i realistycznym wyborem dla 30-letniego, średnio zarabiającego Polaka 5/10 od dostępnej, współczesnej Polki?

@AnonimoweMirkoWyznania: może tak być ale nie musi - bo o jakości związku decyduje nie tylko wygląd, portfeli pochodzenie, ale przede wszystkim cechy charakteru i osobowości
  • Odpowiedz