Aktywne Wpisy

incar +549
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz
mirko_anonim +14
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

W Azji często jest tak, że facet pracuję i utrzymuje rodzinę.
Na Filipinach bardzo dużo jest samotnych kobiet, bo facet sie pobawił i uciekł.
Rozwodów też prawie nie ma, bo są strasznie drogie.
Kobiety dość często szukają stabilizacji uczyć,
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez moderatora
Możesz trafić na wartościową kobietę, lub kogoś kto będzie starał się ciebie oszukać na kasę, lub jeszcze gorzej.
Swoją poznałem przez aplikację badoo będąc na wakacjach.
Z moją pisałem przez pół roku i po przeprowadzce na Filipiny dopiero się spotkałem i jesteśmy razem od prawie 3lat.
Związek online nie jest pewny i nie poznasz drugiej osoby dopóki się nie spotkasz, więc nie dowiesz się czy
@AnonimoweMirkoWyznania: może tak być ale nie musi - bo o jakości związku decyduje nie tylko wygląd, portfeli pochodzenie, ale przede wszystkim cechy charakteru i osobowości