Wpis z mikrobloga

@Poemat: powodzi się widzę :) jak się di2 sprawuje? zastanawiam się czy w perspektywie roku nie zmienic roweru na elektronikę, ale jakoś sram z etapem bardziej do mnie przemawia :)
@Hipodups: Spróbowałem raz i nigdy nie wrócę nawet do DA mechanicznej. Łatwość regulacji, brak kabli, możliwość łatwej rozbudowy, łatwość zmiany biegów (pyk paluszkiem czy to w trakcie spokoju czy w trakcie przyspieszania, przytrzymanie żeby zlecieć o ~7 biegów w dół w dwie sekundy), dla fanów technologii jak ja widok na gremlinie jaki mam aktualny wrzucony bieg, możliwość ustawienia automatycznego zmiany przodu przy x przełożeniu z tyłu, w podsumowaniu jazdy ilość zmian
@Poemat: No ja na razie smigam na mechanicznej 105 i tak raz w miesiącu trzeba cos delikatnie podregulować by chodziło idealnie, bawić się trymowaniem z przodu, co jakiś czas wymienic linki i pancerze a to jest przerypane z wewnętrznym prowadzeniem i nie pełnym pancerzem :/
No i tak właśnie myslę o sramke, ze względu na pelną bezprzewodowość i 12 rzędową kasetę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tylko na
@Hipodups: Ja Ryśka kupiłem od wysoko postawionej osoby w Deca więc nie wiem nawet jak tam on cenowo stoi regularnie w sklepie. Byłem gotów i kupić z drugiej ręki Timemachine/Domane z elektroniką i lepszymi kołami ale okazja to okazja. Tutaj tylko wrzucę lepsze kółka na przyszły sezon.