Aktywne Wpisy
Bloodwyn55a +93
Cześć Mirki, chciałbym opisać sytuację na prywatnym parkingu zarządzanym przez firme IT Parking sp. z o.o. i jednocześnie przestrzec przed ich praktykami, może to uchroni któregoś z Was przed mandatem i kopaniem się z koniem potem.
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania
Ps. Wiem, że zielonka ale siedzę tu z Wami na innym koncie od 10 lat także spokojnie ;) Jedynie chcę pozostać anonimowy.
Tl;dr: Firma wystawiła mi "Dodatkową Opłatę Parkingową" za korzystanie z ich parkingu, pomimo posiadania

zdjecie_z_wenszem +1200
Przecież producenci autów wiele by zaoszczędzili, jak by się pozbyli tej rączki który i tak nikt nigdy jej nie używa.
#samochody #motoryzacja #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora
Przecież nawet jak ktoś szaleje na drodze, to automatycznie chwyta się rączki przy drzwiach a nie tej górnej. Wiec po co montują to?
Przecież ta rączką, nawet nie pomaga nikomu aby przeżyć podróż wygodnie, wręcz przeciwnie, trzymanie tej rączki jest męczące, wiec po co montują takie coś?
Do podnoszenia, jak się samochód rozkraczy i trzeba go dźwignąć to jest łatwiej
Ponadto to jest ułatwienie dla osób, które mają kłopoty z poruszaniem, czy też grubasów, gdzie szczególnie z nie-suvów, czyli niskich samochodów trudniej im wysiąść. No i robi za fajny wieszak na koszulę, czy marynarkę.