Wpis z mikrobloga

@Wachatron: ja p------e kto plusuje te wysrywy, Giertych miał w 2005 bardzo konserwatywne poglady, ale to od niego i leppera rozpocząl sie upadek pisu w 2007. Mowienie ze by teraz szedl ramie w ramie z pisem to totalna bzdura pisana dla poklasku
  • Odpowiedz
@Kolorowezworki: Giertych może i totalnie głupi nie jest ale mundurki pokazały jaki on jest odrealniony, oderwany od rzeczywistości i nie znający realiów życia w Polsce. Przez s-------a i nadgorliwych nauczycieli musiałem parę sutych godzin spędzić w polarowej kamizelce przy grzejniku. S------l mi zwyczajne tortury zafundował, bo chciał kawałek tortu zjeść albo dać swoim stronnikom.

Miałem znajomych w paru różnych szkołach i nieważne czy to była najlepsza szkoła w okolicy czy
  • Odpowiedz
@Wachatron: Różnica jest taka, że Giertych to inteligentny facet a kaczor to obłąkany dziad. Nie ma jak postawić między nimi znaku równości. Poza tym znaj różnice między poglądami a fanatyzmem. Z fanatyzmem się nie dyskutuje. Do fanatyzmu się strzela ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kolorowezworki ja się nie zgadzam że w pisie są obłąkani ludzie. Po prostu polityka tego rządu jest skierowana na przejęcie jak największego majątku i zabezpieczenia swojej
  • Odpowiedz
Ta Kaczor to obłąkany dziad, który od 20 lat rządzi największą partią w tym kraju i jest niezatapialny

@rakiwo: Gdybym cechował się odpowiednią bezwzględnością i chorą ambicją to nawet ja mógłbym rządzić mafią.
  • Odpowiedz
  • 2
@CipakKrulRzycia p---------e. Chyba że chodzi o rozliczenie Ziobry ( ͡º ͜ʖ͡º). PiS upadnie, wejdzie kolejna partia a za dwa lata : "Oh shit, here we go again." A potem odrodzi się PiS lub coś na wzór i tak się żyje w tym cyrku. Przecież tak jest od zawsze i nic się nie zmienia na tej scenie politycznej.
  • Odpowiedz
@PanRejent: weź w ogóle daj spokój, sam jestem z biednej rodziny i często nosiłem stare ubrania, a jeszcze zanim miałem styczność z tymi polarami i tak chyba byłem najbardziej negatywnie nastawiony do tego pomysłu z całej klasy. Kij ministorowi do tego co nosiłem, jak mu się to nie podoba to mógł swoje pieniądze przeznaczyć na kupowanie dzieciom ubrań i innych do tego namawiać.

Dzieciaki nie gnębią kogoś, bo jest biedny
  • Odpowiedz