Aktywne Wpisy
adrianna- +443
Kochani! Pilne! Niepokojące sygnały! Zgodnie z prośbą udostępniam post.
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
Nie wypełniajcie żadnych oświadczeń dla NFZ na temat liczby godzin swojej pracy w miesiącu!
#lekarski #konowal100k #konowalposting #lekarz100k #lekarz
źródło: image
Pobierz
ParadygmatYT +73
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

Jestem lvl 38. Ostatni raz programowałem zegarek w Pascalu w technikum, a wcześniej balon na c64 :)
Coś tam umiem pogrzebać w plikach różnych i raczej łatwo łapie sprawy związane z IT.
Czy jest sens aby rozpocząć przygodę z nauką tworzenia aplikacji android? Czy już tylko do piachu?
Jeśli na piach za szybko, to polecacie od czego zacząć? Może jakiś kurs?
Sprecyzuję, że nie myślę raczej o karierze w tej branży, a bardziej o tworzeniu swoich rzeczy, bo pomysłów na apki to mam pełną głowę. Nie mam za to kasy na ich realizację w innych firmach.
Wszelkie uwagi mile widziane. Śmieszkowe też, ale wole poważne :)
Coś typu https://www.youtube.com/watch?v=oUF6ABukxOc
A odpowiadając na pytanie, to jakbyś chciał zostać lewandowskim to mogłoby być ciutkę za późno ale na inne rzeczy to myślę, że nie koniecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybierasz technologię która Ci odpowiada. Następnie szukasz książki/poradnika na YT/poradnika na udemy i sie uczysz
Nie ma złotego środka. Każdy woli uczyć się inavzsj
Spróbuj tu będziesz miał pół roku za free https://hyperskill.org/join/10654f9d7
Ten kurs andka to chyba trochę beta ale masz też kurs kotlina który jest oficjalnym językiem androida.
No i tu robisz projekty, a nie tylko przerabiasz tutorial