Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +192
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

Otóż z racji tego iż status ozdrowieńca ma się tylko pół roku musi. Z ciekawości zapytałem o to czy osoby zaszczepione muszą odbywać kwarantannę.
I tu ...
(..werble..)
...do pół roku od przyjęcia ostatniej dawki nie ale...
(....werble2...)
po upływie pół roku już tak!
To po co wystawiają certyfikat ważny rok czasu?
Coś nosem wyczuwam szczepienia przypominające co pół roku dla wszystkich ....
#koronawirus #szczepienia #kwarantanna #covid19
@spwasch: Ale Mirka humor widzę trzyma. W naszym kraju łatwiej się randomowemu Mirkowi z Rosji do prezydenta dodzwonić niż szremu obywatelowi do sanepidu ;)
Ale chętnie poznam oficjalne stanowisko sanepidu. Dzwoniłem na numer infolinii który podawany jest w każdym oficjalnym materiale rządowym. Zatem traktuję informacje tam uzyskane za oficjalne stanowisko rządu.