Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Madoxxx: wygra king/hania i bartek. Mateusz jest spoko, jest wygadany i ma fajne teksty ale ejst zbyt samodzielny i pewny siebie jak na bycie ograniczonym przez friza. Po exodus z teamx lepiej do takich projektow brac nudziarzy ktorym ludzie beda pisali ze sa sympatyczni xD a oni beda ladnie wygladajacym tlem
@NewBlueSky: z tymi nudziarzami nie jest to takie proste. Ekipa miała case Miksera i moze dla tego wujaszek tak to a cisną. Broniłem go troszkę, ale jak obejrzałem drugi raz to tekst o imprezie, był trosze niepotrzebnie rzucony, i troszkę przekraczał pewna linia.

Gdyby próbować rozgraniczyć i z syntezować taką widze to nie jest to kwestia nudności i czy przebojowości. W tam zaczeniu co Ty rozumiesz. Ja maze album to skłonnościa
Gdyby próbować rozgraniczyć i z syntezować taką widze to nie jest to kwestia nudności i czy przebojowości. W tam zaczeniu co Ty rozumiesz. Ja maze album to skłonnościa do współpracy w spolnym celu. Tego zabraklo u impostorow teamuX i ekipy.

@topikPajak: o nie xD musisz "dla wspólnego" dobra aby agencja i friz mogli zarobić xD
@NewBlueSky: Nope xD dobro agencji nie jest nawet wspólnym dobrem, tylko arbitralnym celem. I jak widać na podstawie obu teamow X i daily friza „dla agencji” nie dziala.
Musisz mieć albo samolubny i teres albo wierzyć w cel.