Aktywne Wpisy

LewCyzud +158
Jedną z najważniejszych wskazówek jak rozpoznać kretyna jest to, że noszą oni smartwatche.
Zegarki smart to gówno. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, kapitalistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz scrollujesz na nim, udając,
Zegarki smart to gówno. Niczego nie jesteś w stanie zrobić na nim szybciej niż poprzez wyjęcie telefonu z kieszeni i użycia go we właściwy sposób.
Za każdym razem jak widzę takiego typa dłubiącego w tym gównie to sobie myśle „jakim k*rwa materialistycznym, kapitalistycznym przygłupem jesteś, że jak Apple wypuściło swój zegarek pomyślałeś-potrzebuję go. I teraz scrollujesz na nim, udając,

Lonate +109
Moja mama wie, że ostatnie 2 lata chorowałam na #depresja - leczenie farmakologiczne, psychoterapia. Wczoraj mi powiedziała, że moja niby-depresja to tylko głupia wymówka bo ona miała gorzej w życiu i nie miała czasu na wymyślanie depresji.
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie
Dziękuje mamo, ponownie utwierdziłaś mnie w tym jaką matką dla swojego dziecka nie chcę być.
#dzieci #zalesie

#ator
Nie, to mityczni "oni" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następnie popisuje się swoje wiedzą kulinarna i stwierdza, że nie zawsze nazwy państw w potrawach odnoszą się do pochodzenie.
Teraz hit, stwierdza, że na Ukrainie barszcz ukraiński mało kto zna xD
Tutaj wklejam cytat z wikipedii z zakładKI pochodzenie barszczu ukraińskiego.
"Barszcz ukraiński pochodzi z Ukrainy i stanowi jedno z dań
on nawet nie wie z czego wynika słowo large
wynika pewnie z przekręcenia celowo przez the economist small arms , small weapons - czyli broń ręczna
large weapons - to może być prawo do posiadania armaty w niektórych stanach
bo są stany w których można mieć i armatę
może być też kwestią large magazines - przekręcone przez the economist specjalnie czyli bój o pojemnośc magazynków który w
Zauwazmy, że Woźniak podaje to bajanie jako przepowiednia na 2022 rok. Kiedyś lubilem słuchać tych teorii, ale teraz nawet swoją najchętniej oglądana serie traktuje jak film do odwalenia, żeby coś zarobić.
PS. Szanuję za nawiązanie do kultowego KOC-a. Kuchnia pełna niespodzianek, mója ulubiona część programu.