Wpis z mikrobloga

• 0
@Jestembogaty Masz, widzę, kompleks na temat wyższości intelektualnej i wiary w "fakty naukowe" które wymyślasz na potrzeby swojego gownowpisu. Słabe oceny w szkole? Nie potrafisz pisać bez słownika? Zostałeś odrzucony przez wartościowe kobiety, bo masz jednocyfrowe IQ? Nawet Twoje "obelgi" są na wybitnie niskim poziomie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@M_xxx: dyskusja nie ma z toba sensu trollu, bo jak sam się przyznałeś przeczytałeś tylko pierwsze zdanie, a o filmie z omówieniem badań naukowych nawet nie masz pojęcia.

Nawet Twoje "obelgi" są na wybitnie niskim poziomie ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Giban: twoje obelgi to rozumiem wyzywanie i obrażanie? To już wiem, że mam do czynienia z patologią, a to, że się właśnie pośrednio przyznałeś,
  • Odpowiedz
dyskusja nie ma z toba sensu trollu, bo jak sam się przyznałeś przeczytałeś tylko pierwsze zdanie, a o filmie z omówieniem badań naukowych nawet nie masz pojęcia

@Jestembogaty: Widziałem go kilka razy, a linka mi wrzucano jakby to zliczyć z kilkanaście. Parokrotnie go szczegółowo omawiałem kucerii.
Więcej mi się nie chce.
Jeśli ktoś o czymś nie ma pojęcia, to ty o krytyce tego gówna.
  • Odpowiedz
Sam prezydent USA ogląda kanał "Wojna Idei" i "Szymon Mówi". Tak było, nie zmyślam.

@M_xxx: i jeszcze nie rozumiesz, że wojna idei przytacza badania, z ktorych korzystał rząd usa, a nie, że wojna idei jest autorem badań. Brawo ty - człowieku z iq na poziomie podłogi. EOT.
  • Odpowiedz