Wpis z mikrobloga

Jak bardzo ograniczonym umysłowo trzeba być, żeby nie widzieć szkodliwości jaką jest rozwiązłość #rozowepaski? Jaki normalny facet chcący mieć pewność, że będzie wychowywał swoje dzieci zwiąże się z puszczalską? No żaden. Ja osobiście nigdy nie związałbym się z używaną, bo nie wiadomo ilu, kto i w jakich okolicznościach ją waliło. Może faktycznie miała jednego i był to długi związek, ale mogła też mieć dziesiątki ons/fwb, a mi wciskać kit, że miała jednego. Mało kto będzie ryzykował, w rezultacie będzie mniej związków, mniej małżeństw i mniej rodzących się dzieci. A katastrofa demograficzba przyniesie upadek narodu i tak to się skończy. Poza tym promiskuityzm jest dowodem na to, że ten ktoś nie potrafi stworzyć trwałych związków, istnieje ryzyko złapania trypla itd. Nie dziękuje, albo dziewica, albo samotność.
#oswiadczenie #przegryw #blackpill #takaprawda #demografia #psychologia
  • 54
@Jestembogaty: Nie masz podstaw żeby mnie oceniać. Będąc w związku z dziewczyną ani razu nie byłem bez niej w klubie, ani razu jej nie zdradziłem, ani razu nawet nie podrywałem innych dziewczyn i byłem jej lojalny.

Ale nie będąc w związku nie widzę żadnych przeciwwskazań, żeby spotykać i uprawiać seks z kim mi się podoba, bo nic mnie nie ogranicza i nie mam wobec nikogo zobowiązań. Ale będąc w związku potrafiłem
Nie masz podstaw żeby mnie oceniać.

@byk_boleslaw99: mam.

Będąc w związku z dziewczyną ani razu nie byłem bez niej w klubie, ani razu jej nie zdradziłem, ani razu nawet nie podrywałem innych dziewczyn i byłem jej lojalny.

@byk_boleslaw99: i co w związku z tym, nie jesteś żadną z nich i to świadczy o tym, że nie potrafisz tworzyć trwałych związków, i z godnie z badaniami z każdym następnym w stosunku