Aktywne Wpisy
dddobranoc +41
Pamiętam, jak Zwyrol był podniecony aż do granic możliwości w poprzednim domu, który wynajmował (tam gdzie miał studio krulestwo itd) jak opowiadał, że to dom po BYŁYM BURDELU. Że tam w w jego pokojach były pokoje na godziny itp
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
On tam chyba resztki śluzu ze ścian zlizywał z podniecenia.
Chłop jest najpaskudniejszym tworem polskiego youtube, szkodnik społeczny.
Marzę, aby jakiś Konop albo nie wiem, spidersweb dobrali mu się do tyłka bo to
Mein_Kraft +14
Szanowne Państwo, Kachani moi, wracam z banicji. Nigdy więcej udzielania się na #ukraina. Szkoda strzępić ryja.
#kononowicz
#kononowicz
https://www.wykop.pl/wpis/61121419/krakowska-sie-robi-na-razie-trwa-osuszanie-a-za-ja/
I tego
https://www.wykop.pl/wpis/61148451/kontynuacja-tego-wpisu-https-www-wykop-pl-wpis-611/
Krakowska jest prawie gotow. Brakuje doslownie 60g ubytku masy i może jeszcze pare godzin podwedzania na zimno.
Jednak jak wiadomo, najtrudniejsze jest czekanie, więc zdjalem małego batona w celu odbycia testów. Test odbyty, kiełbasa jest pyszna.
#gotujzwykopem #wedzenie #diy
Mieso dobieramy wedle tego jakie mamy tzn. czy boczek ma dużo tluszczu czy mniej, i ile wyjdzie z rozbiorki innych czesci, ale proporcje wyjsciowe to:
1kg wieprzowina kl. 1 pozyskana ze schabu i z łopatki w proporcji 1:1
1kg wieprzowina kl. 2 (boczek, podgardle)
0.7kg wieprzowina kl. 3 pozyskana z rozbioru łopatki plus reszta z golonki.
Do tego dajemy 16g peklosoli na każdy kilogram miesa.
Przyprawy: