Aktywne Wpisy
fiolkins +241
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#s--s #zwiazki #rozowepaski #s-x #pytanie #milosc #zdrowie #psychologia
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie
Mam problem ze swoją seksualnością. Boję się uprawiać s--s, a nawet całować(miałam 2 partnerów seksualnych długoterminowo). Teoretycznie nie miałabym nic przeciwko przygodnemu seksowi, ale powstrzymuje mnie lęk o zdrowie, które jest dla mnie bardzo ważne. Wiem, że istnieje wiele rodzajów STI i chorób, którymi można się zarazić nawet przez ślinę. Czy macie

Świat poszedł do przodu, wyruchani w 2017 roku zapomnieli o temacie lub spłacają kredyt gotówkowy.
Przypomni im się w listopadzie i grudniu.
#bitcoin #kryptowaluty
"Gdzie ja bym dzisiaj był.."
Komentarz usunięty przez autora
@rysiekryszard Uważam, że realny wzrost to 135k, maksymalny około 250k.
Nie szalej, naprawdę. Niepopełnij moich niegdysiejszych błędów. Nie pozówl emocjom tobą sterować, bo skończysz jak ja wtedy i doskonale wiesz, że nie strata tych pieniędzy cię dotknie, ale wieczne przyglądanie się temu, co byś miał, gdybyś tych błędów nie popełnił. Uwierz mi, gdy dziś patrzę na kurs Cardano, to wiem, że już nigdy się z
co znaczy, że miałeś cardano po 2centy za 2btc ? po ile wtedy stało btc ? serio był to tak bardzo zły deal?
Jak przegapisz hossę na bitku, to trzymasz i będziesz miał za 4 lata jeszcze więcej w $, jak przegapisz na altach, to niestety często będzie rekt -95%