Aktywne Wpisy

MonazoPL +89
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 700 zł monazo
Pobierz
źródło: temp_file2343105040881111423
Pobierz

źródło: comment_1634367243AM62EIa6UM8qNHhDwZJuMu.jpg
Pobierz@FailedArtist: widać nigdy nie pracowałeś ciężko fizycznie bo tak się często robi w gumofilcach przy jakiejś robocie fizycznej
Komentarz usunięty przez autora
@sesa_sebix: jak ci się tak robi, to kup sobie większy rozmiar, bo masz za mały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16343855663sFC46nCZanK4JD9RVe9lB.jpg
Pobierz@FailedArtist: sekretem jest kupowanie dobrych skarpet i nie stopek
Nie miałem tak nigdy. Kupujecie jakieś super krótkie skarpetki to macie. Po drugie niewygodnie mi w tym.
@Shatter
@PanMuchomorek
W Warszawie w galerii wielkości arkadii nie było żadnych. Raz znalazłem w levisie dokładnie takiej długości całe czarne, bez przypałowych symboli, to kupiłem z 10 par, potem je wycofali i dodali takie z oczojebnym czerwonym logo i znowu nie mam żadnych
@ptakdodo: nawet wyregulowane cisną po nogach.