@szuwarek Ja mysle ze Konieczny zarobil dobre kilka milionow $ na samym krypto (nie licze szkolen i aff). Mam trochu znajomych co zarobili mniejsze kwoty (max kilkaset k$), a czesto wchodzili za Koniecznym juz po wzrostach. Zreszta w czasach ICO to wystarczylo trafic 1 coina za 10k i miales kilkaset k$, a Konieczny pewnie nie jednego trafil.
@szuwarek: Na krypto to on tylko stracił, bo wlazł na poprzedniej bańce i pakował się w shity na pompie, które później padły (tak samo jak wy dzisiaj) :D
Nie wiem co to oscarek, bo nie oglądam idiotów na yt. Wciskają kity i zarabiają na oglądających a nie na krypto, bo tam tylko tracą. Po co mam oglądać takie gówna?
@Opposition_Fuhrer: Nie wiem, po co tylu inżynierów na świecie głowi się nad tak skomplikowanym morskimi i rzecznymi maszynami gdy wystarczysz tylko ty jeden, by pogłębić najgłębsze nawet dno mułu.
@Zayebiosaurus-Rex: Dziękuję. Bez argumentacji, to nie obraza, tylko dowód na to że trafiłem w sedno a ciebie to zabolało, bo się na tym sfrajerzyłeś :D
@Zayebiosaurus-Rex: Co mam udowadniać jak dowodami jest cały jego kanał? Wystarczy pooglądać stare filmiki, na co naganiał i w jakich cenach i ile to jest teraz warte. Na wypoku juz kiedyś znajomy wrzucał analizy tego jak po czasie sprawdza sie jego pierolenie... Może znajdę to wrzucę
@Opposition_Fuhrer: PIsałem ci wielokrtonie już wcześniej, że nie jesteś w stanie mnie obrazić. Nie ty. Choćby dlatego, że twoja niezdrowa percepcja projektuje swój błędny punkt widzenia na innych. Doskonale wiesz, że mam rację, tak jak ja doskonale wiem, że się do tego nie przyznasz.
Przepraszam cię z całego serca, że twoje tanie poszczypywania mnie łaskoczą. ( ͡º
Dobrze, dobrze. Możesz sobie pieprzyć że masz rację, ale to ja mam argumenty i dowody. A ty identycznie jak jego inni oglądacze, po zobaczeniu tego nie przyznasz się do niczego. Ja p------ę, obrońca takiego idioty i oszusta.
Sprawdź sobie więc, ile kosztowało Cardano w listopadzie roku pańskiego 2017. Podpowiem, a ty sprawdź - dwa centy.
@Zayebiosaurus-Rex: No tak. Pierwsze filmy koniecznego z bańki 2017. Tylko wtedy trafiał, ale jest jeden haczyk. To byłą pierwsza tak mocna bańka shitów i ich wysyp i wtedy WSZYSTKO ROSŁO. Absolutnie wszystko. Nie dało się stracić w tamtym czasie w cokolwiek byś nie kupił. I tyle z jego analiz.
@Opposition_Fuhrer: Miałeś udowodnić, że na jego sygnałach inwestorzy stracili, a nie że jesteś głupszy niż przed chwilą było już oczywiste. Zajebiście tak sobie wybrać wszystkie upadłe projekty i uznać, że koleś sumarycznie nie daje zarobić. ( ͡º͜ʖ͡º)
Idąc twoim chorym tokiem rozumowania, wybrałbyś wszystkich tych kierowców i ich rodziny, którzy zginęli na drogach całego świata w zeszłym roku i powiedział, że producenci aut zabijają, a konie są lepsze. ( ͡
@Zayebiosaurus-Rex: No i tyle. Beka z ciebie :D Na argumenty masz tylko dziecinne teksty. I cenzurka niewygodnego komenarza. Typowy gimbus krypto, który chce się dowartościować, pisząc w necie że jest milonerem. Wysoki poziom prostactwa...
Udowodniłem i masz linki wyżej. Masz linki do filmów gdzie zalecał kupowanie shitów, następnie wynik ile one kosztują po jakims czasie.
Ale nie ma sensu dyskusja z tobą. Bo wrzucam dowód, a ty twierdzisz że nie
Mam trochu znajomych co zarobili mniejsze kwoty (max kilkaset k$), a czesto wchodzili za Koniecznym juz po wzrostach.
Zreszta w czasach ICO to wystarczylo trafic 1 coina za 10k i miales kilkaset k$, a Konieczny pewnie nie jednego trafil.
Nie wiem co to oscarek, bo nie oglądam idiotów na yt. Wciskają kity i zarabiają na oglądających a nie na krypto, bo tam tylko tracą. Po co mam oglądać takie gówna?
I nie wiem do czego ma być następny w kolejce? Do
@szuwarek: Tak ostrzegałem przed nim lata temu: https://www.wykop.pl/wpis/31069913/phil-konieczny-aka-lord-shitow-ostrzegam-was-przed/
Oczywiście janusze chcą słuchać że bezie rosło, i p------ą im co chcą usłyszeć. Utwierdzają ich w marzeniach że na shicie dorobią się lambo...
Przepraszam cię z całego serca, że twoje tanie poszczypywania mnie łaskoczą. ( ͡º
Dobrze, dobrze. Możesz sobie pieprzyć że masz rację, ale to ja mam argumenty i dowody. A ty identycznie jak jego inni oglądacze, po zobaczeniu tego nie przyznasz się do niczego. Ja p------ę, obrońca takiego idioty i oszusta.
@Zayebiosaurus-Rex: No tak. Pierwsze filmy koniecznego z bańki 2017. Tylko wtedy trafiał, ale jest jeden haczyk. To byłą pierwsza tak mocna bańka shitów i ich wysyp i wtedy WSZYSTKO ROSŁO. Absolutnie wszystko. Nie dało się stracić w tamtym czasie w cokolwiek byś nie kupił. I tyle z jego analiz.
2 misiące później
Idąc twoim chorym tokiem rozumowania, wybrałbyś wszystkich tych kierowców i ich rodziny, którzy zginęli na drogach całego świata w zeszłym roku i powiedział, że producenci aut zabijają, a konie są lepsze. ( ͡
Komentarz usunięty przez moderatora
Zrobiłeś mi dzień. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1634295154xDFza1JaPPhZYXxNCBPpUL.jpg
PobierzNa argumenty masz tylko dziecinne teksty. I cenzurka niewygodnego komenarza. Typowy gimbus krypto, który chce się dowartościować, pisząc w necie że jest milonerem. Wysoki poziom prostactwa...
Udowodniłem i masz linki wyżej. Masz linki do filmów gdzie zalecał kupowanie shitów, następnie wynik ile one kosztują po jakims czasie.
Ale nie ma sensu dyskusja z tobą. Bo wrzucam dowód, a ty twierdzisz że nie