Aktywne Wpisy

abvq +13
#ajemge1 wczorajszy stream u Zachara w idealny sposób pokazuje jak dziala psychika u wielu kobiet:
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość
1. Przychodzi Przemek z różą, dobry, miły i ułożony chłopak. Maksymalnie na co może liczyć to buziak w policzek, bo w oczach Zuzi to byłoby frajerstwo pocałować się z gościem bez doświadczenia.
2. Przychodzi cpun, który nie ma przyjemnej aparycji, pewnie wiele problemów, ale widać, że swoje już się naruchal w życiu. Pomimo, że gość

dj-gizmo +7
#raportzpanstwasrodka Co za qrfa jego moscie ze nie kumaja ze to mlot do wyburzen. Takim jak walnie to sciana idzie w pyl a na sztywnym to bedzie walil do pasterki. Fachowce panie jak nie wiem. Skad tacy inteligenci sie biora? Cambodia jednak rozwala mozg
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-15 002456
Pobierz

Trzymaj się tam. Naprawdę ci nie zazdroszczę.
źródło: comment_1634296826wcN7WLqgwpBlT1OswuP5Nn.jpg
Pobierz@cocodzamboidoprzodu: Ten typek nie zarobił grosza na btc ani żadnej krypto, tylko stracił. Sprawdź moje komentarze. P------i tylko takie głupoty januszom, żeby kupowali jego poradniki.
Nawet gdyby tak było, byłby od ciebie po tysiąckroć mądrzejszy i bardziej przedsiębiorczy. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do swoich rad musiałbyś ludziom dopłacać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zayebiosaurus-Rex: Moje rady są wszystkim znane od lat. Kupuj bitcoin dca, nie traduj i hodluj wiele lat. Sprawdza się najlepiej. Ostrzegam przed shitami, zawsze padają. Gdzie i jaka moja rada była kiedykolwiek błędna? Mam wpisy jak w samym dołku 2019 po 3k$ doradzałem kupować.
Ty i Konieczny jakie macie rady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oszust
Dlatego z taką uwagą przyglądam się twoim błędom. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Spójrz, ile zyskało od 2017tego Cardano, a ile zyskał BTC. (
Poza tym co to za argument? Ile zyskał jakiś shit od staru.
BTC nie maił ICO. Był darmowy. Zysk jest nieskończony. Jeżeli policzysz od pierwszej jego wyceny rynkowej, to ma miliardy % zwrotu.
A ty prostaku bierzesz koniecznego, któy polecał kupowanie setek shitów i po latach jest jeden który wzróśłmocno (reszta straciłą) i mówisz że Konieczny zajebiście doradził a ty zarobiłeś
Komentarz usunięty przez moderatora