Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Opposition_Fuhrer: Fanatyzm to choroba. Mimo twojego stanu, dobrze wiesz że nic do ciebie nie dotrze. Żółć, jad, zawiść, zaślepienie, projekcje i najważniejsze - kompleksy, nigdy nie pozwolą ci się obudzić. ¯\_(ツ)_/¯

Trzymaj się tam. Naprawdę ci nie zazdroszczę.
  • Odpowiedz
@livegoal: Poczytaj wyżej ile on zarobił na krypto :D

@Zayebiosaurus-Rex: Moje rady są wszystkim znane od lat. Kupuj bitcoin dca, nie traduj i hodluj wiele lat. Sprawdza się najlepiej. Ostrzegam przed shitami, zawsze padają. Gdzie i jaka moja rada była kiedykolwiek błędna? Mam wpisy jak w samym dołku 2019 po 3k$ doradzałem kupować.

Ty i Konieczny jakie macie rady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oszust
  • Odpowiedz
@Opposition_Fuhrer: Nie mam zielonego pojęcia co i jak myślisz, bo trudno mi się empatycznie wczuć w rolę psychopaty. Mogę sobie wyobrażać co bym potrafił, gdybym miał jakiś dodatkowy dar, ale nie potrafię wykalkulować, czego bym nie robił, gdybym składał się z tuzina defektów.

Dlatego z taką uwagą przyglądam się twoim błędom. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Spójrz, ile zyskało od 2017tego Cardano, a ile zyskał BTC. (
  • Odpowiedz
@Zayebiosaurus-Rex: Ale wy je dawno sprzedaliście po tym jak jebło :D
Poza tym co to za argument? Ile zyskał jakiś shit od staru.

BTC nie maił ICO. Był darmowy. Zysk jest nieskończony. Jeżeli policzysz od pierwszej jego wyceny rynkowej, to ma miliardy % zwrotu.

A ty prostaku bierzesz koniecznego, któy polecał kupowanie setek shitów i po latach jest jeden który wzróśłmocno (reszta straciłą) i mówisz że Konieczny zajebiście doradził a ty zarobiłeś
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@szuwarek: jeśli uważasz że gada głupoty o krypto (nie do końca się tutaj zgadzam, jakaś wartość da się wyciągnąć) to obczaj jego Facebooka i to co mówi o szczepionkach i covidzie... Wrzuca np zdjęcia newsów o 20 osóbach które zmarły w młodym wieku, komentując: "jak tam u waszych znajomych, też ostatnia prosta" ( nie wiadomo na co ci ludzie zmarli, ani czy w ogóle byli szczepieni) . A jeszcze ci
  • Odpowiedz
@mack23: Ale te filmy są tak wypchane po brzegi naganiactwem, kitami tak skrajnie niedorzecznymi i prostymi, że coś takiego mogą oglądać tylko najwięksi idioci. W sumie nie dziwne że ta grupa ludzi, jest po części wspólna z jakimiś idiotami od niedorzecznych teorii spiskowych
  • Odpowiedz