Aktywne Wpisy

wfyokyga +12
Mieliście żonę w przedszkolu? Nie pamiętam jak ona miała na imię, mieliśmy się ożenić jak już nie będziemy musieli tam chodzić xddd

carryON_ 0
od dłuższego czasu podejmuje kolejne próby zrzucenia zbędnego 30kg bagażu. Zdążyłem już w swoim życiu zmienić dosłownie wszystko, ale od zawsze mam problem z redukcją. Po prostu nie umiem regularnie ćwiczyć i prędzej czy później wywalam się z jakiejś tam diety.
Ostatni czas to czas gdzie mogłem trochę zaoszczędzić. Chcę te pieniądze poświęcić na to, żeby wreszcie zgubić sadło.
Jak według Was najlepiej można się wspomóc pieniędzmi w redukcji u osoby która
Ostatni czas to czas gdzie mogłem trochę zaoszczędzić. Chcę te pieniądze poświęcić na to, żeby wreszcie zgubić sadło.
Jak według Was najlepiej można się wspomóc pieniędzmi w redukcji u osoby która

Bruce Banner umarł i nie może przestać krzyczeć. To mocne rozpoczęcie Nieśmiertelnego Hulka i jak raz pod hasłem „Marvel Fresh” kryje się coś rzeczywiście świeżego i niespotykanego. Al Ewing napisał historię zielonego olbrzyma jak rasowy horror, wchodzący głęboko na terytorium filozoficzne, Lovecraftowe, a przy tym cały czas bliskie jungowskiego Cieniu, kryjącego się w każdym z nas. Ten nowy Hulk to coś piekielnie dobrego i jeśli macie kiedykolwiek w życiu przeczytać jakąś serię superbohaterską – niech to będzie ta.
Recenzja komiksu Nieśmiertelny Hulk
#komiks #komiksy #marvel #nerdheim