Aktywne Wpisy

Sonny86 +238

Jogi4 +49
Dlaczego jak płacę za butelkę wody, to płacę tą zasraną kaucję pieniędzmi, które mógłbym wydać w każdy inny sposób, w każdym innym miejscu. Dlaczego natomiast te pieniądze są "zwrcane" jako bon do konkretnego sklepu, w którym zwram te butelki. Według mnie to i tak jest wymuszenie bo nie mogę wtedy tych pieniędzy wydać jak ja chcę, tylko jestem zmuszony do wydania w konkretny sposób
#kaucja #panstwozdykty
#kaucja #panstwozdykty

Tak z ciekawości jakiej kolejności się trzymacie w pliku z komponentem jeśli wrzucacie tam jakieś dodatkowe funkcje pomocnicze czy rendery elementów i są to zbytnie drobiazgi aby tworzyć do tego osobne pliki. Czy główna funkcja zwracająca komponent jest u was na górze w sensie wszystkie te śmieci wrzucacie pod czy nad tę funkcję?
Komentarz usunięty przez autora
Co do pierwszego pytania, nie bardzo możesz definiować drobne funkcje/komponenty pod głównym komponentem, bo będziesz próbował ich użyć zanim zostaną zdefiniowane.
To że działa, to inna sprawa, a co do renderu to... też się nie zgodzę, zjeżdzasz na sam dół pliku i masz render, zawsze na dole. Komponent może być różnej długości i nie zawsze kończyć się w "viewporcie" ;)