Wpis z mikrobloga

• 1829
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@rafalkosnozawszenapropsie

a uk jest w unii? gdzie ty na zdjeciu unie widzisz?

To jest tylko kadr z Europa da się lubić i to był odcinek "five o'clock" podejrzewam, że hostem był wtedy Anglik.
  • Odpowiedz
@innv: nie rozsmieszaj, jakie wymogi? zaplacenie £50 za papier? mogli pracowac od 1 dnia wejscia, nikt nawet o nic nie pytal (tz pytali o konto w banku i czy maja gdzie mieszkac xD), pozwolenia po 2-3 miesiacach dostawali (jeszcze gdzies mam ten certyfikat, nikt mnie potem o niego nie pytal)
  • Odpowiedz
Europy sie nie lubi bo patrzy władzy na ręce. Mimo ze kasa jest tez polska, to wyrzucanie jej w bloto na np CPK boli tez innych. Niegospodarnosc ma byc ukryta.
  • Odpowiedz
@kryptonim_putas: Dokladnie tak jest, tvp by siedzialo cicho lub wychwalalo eu gdyby to bylo na reke rzadzacym, a ze nie jest to jest nagonka. Prawdziwe intencje bardzo latwo przykryc innymi niedoskonalosciami tak wielkiego tworu jak eu by ciemny lud to kupil. W chwili w ktorej tak wyrachowani ludzie dorwali sie koryta i sprzedadza nawet swoj kraj czy doprowadza go do ruiny, po trupach, byle pozostac u wladzy to eu jest
  • Odpowiedz
Dokladnie tak jest, tvp by siedzialo cicho lub wychwalalo eu gdyby to bylo na reke rzadzacym, a ze nie jest to jest nagonka.

Na czym polega ta nagonka, po raz kolejny pytam?

Prawdziwe intencje bardzo latwo przykryc innymi niedoskonalosciami tak wielkiego tworu jak eu by ciemny lud to kupil.

Od
  • Odpowiedz
@kryptonim_putas: Ja sie z Toba w wiekszosci zgadzam. Deal jak deal. Nie nie obchodzi mnie czy eu ma mnie w dupie czy nie, interesuja mnie tylko ich dzialania i gdy ich dzialania sa tozsame z tym co wg mnie jest interesem dla kraju to sie wtedy ciesze ze jestesmy w eu. Zdecydowanie pietnowanie dzialan pisu jak pozytywne w tej sytuacje.
  • Odpowiedz
UE sztuczny twór, w przeciwieństwie do państw narodowych które no występują w naturze xD

@Klepajro: Państwa narodowe są oparte uwaga - o narody. UE nie jest oparta o nic więcej jak o umowę i przekształcona z europejskiej wspólnoty węgla i stali.
  • Odpowiedz