Wpis z mikrobloga

• 1829
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jakub972: Muller nie był zły, swego czasu popularnością przebijał rodzime gwiazdy. Paolo Cozza do dzisiaj u Jaworowicz robi za eksperta, Kevin Aiston do tej pory promuje straż pożarną także trochę ich zostało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@innv: > Jak by ktoś mi powiedział 15 lat temu, że TVP będzie robiła nagonkę na EU to bym kazał się mocno puknąć w czoło.

@innv: ale czemu TVP miałoby robić nagonkę na ten sztuczny konstrukt, w którym każdy patrzy jak tu najwięcej zagarnąć dla siebie pod propagandowym płaszczykiem wspólnego dobra.
  • Odpowiedz
via Android
  • 184
@bartousz jak mama cię zapisywała do podstawówki, to pewno też szukała najlepszej klasy/szkoły byś siedział z prymusami i dobrymi dzieciakami.
Im towarzystwo lepsze i bardziej elitarne tym jest większa szansa na sukces.
  • Odpowiedz
@adekad: > jeszcze ten grek kucharz jakas tam karierę robi, od czasu do czasu gdzieś go w tv widać
Teo Vafidis. Prowadził programy kulinarne w Polsat Play i miał swoje biuro podróży. Nie wiem czy dalej ono funkcjonuje.
Ma żonę polkę i większość czasu spędza w kraju z dykty.
  • Odpowiedz
Jak by ktoś mi powiedział 15 lat temu, że TVP będzie robiła nagonkę na EU to bym kazał się mocno puknąć w czoło... ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ojoj ( ͡° ʖ̯ ͡°) A na czym polega owa nagonka bo nie oglądam? Stwierdzili, że UE to nie jest dobra ciocia, która rozdaje hajsy za darmo czy coś równie skandalicznego?

@innv:
  • Odpowiedz