Aktywne Wpisy
qeti +11
#szuria #bekazszurow #ciekawostki
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Krs90 +90
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
Jak piorę czarne bokserki, czarne skarpetki i wrzucę biała koszulkę od wf, to będzie szara? (Ogólnie nie zależy mi na niej, byleby była czysta)
Jak prać skarpetki to na lewej czy prawej stronie i wrzucać je luzem? Czy może jakoś inaczej to się robi?
#rozowepaski #izkierkanadzieji #studbaza
Z białymi jest tak, że przy takiej konfiguracji to ci raczej zafarbuje na szarą. Ze skarpetkami c--j czy na prawo czy lewo ja daję tak jak
z lewej proszek/płyn do prania
na środku płyn do płukania
skrajny prawy to pranie wstępne, jak nie korzystasz to wywalone j---a
jeśli koszulka albo skiety nie farbują to koszulka będzie biała
obojętne na której stronie będą- i tak się wypiorą
Komentarz usunięty przez autora
Środek do prania do tej największej, płyn zmiękczający do tej kolorowej
Żeby nie pofarbowało kup w rossmanie szmatki wychwytujące kolor i można mieszać ciuchy (uwaga - jak coś turbo mocno farbuje, to szmatka nie rozwiąże problemu, więc rzeczy np. z dżinsu pierz osobno).
Skarpetki najlepiej na lewej, jednak nie musisz, byleby wszystkie na tej samej. Możesz sobie sprawić woreczki na pranie, fajna sprawa
Nigdy w życiu nie segregowałem czarne/białe/kolorowe, nic mi nigdy nie pofarbowało.
@izkYT: do przegródki z oznaczeniem II, czyli pierwszej z lewej. Tylko potrzebujesz założyć taką blokadę na płyny, bo inaczej wszystko wycieknie zanim zamkniesz szufladkę i woda tego nie wymyje. Jak nie masz tej blokady to lej od razu do bębna, tylko upewnij się że używasz programu bez prania wstępnego.