Aktywne Wpisy
telemark +130
#pracbaza #praca #heheszki
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
Kiedyś pracowałem na inwentaryzacji przez agencje pracy. Miałem za zadanie zczytywać kody na kiju na dywanach. 8 godzin. Tak mnie to zniechęciło że po 5 minutach owinąłem się w dywan i przeleżałem tak zmianę.
Innym razem pojechałem na nockę na dział słodycze, dali mi wózek pełen słodyczy i miałem je rozwiesc i położyć przy danym produkcie na półkę. Nic tam kurva nie pasowało a produktów rodzai było z tysiąc.
robert5502 +853
2015-2020: PiS tworzy największy skansen na świecie i przejmuje kolejne obszary państwa
2020: mimo wszystko Duda
2021: zabierają nam niezależne od władzy media
wciąż 2021: robimy duży krok do opuszczenia UE
Profit? PiS około 30%; Polacy dalej nie łączą kropek, według wykopków nic się nie dzieje
#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #polityka
ale julki wyszly protestowac xDD boze jak smiesznie xD
@Loyalis: taak? to pokaż kto tak wtedy twierdził
Obawiam się że nie długo. No chyba że Terlecki będzie nekromancja na emerytach #!$%@?
@Walther00: 35% i wzrósł od ostatniego miesiąca https://www.wykop.pl/wpis/60980339/tag-do-obserwowania-gt-sredniasondazysejm-podsumow/
@Walther00: według wykopków xD tak, ta demografia jest tutaj największym problemem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może ludzie zobojętnieli bo i Wasi idole i PiSu yo zwykłe #!$%@? polityczne? Tylko Ci Wasi ciut modniejsi.
Dopóki pis daje jakiekolwiek pieniądze ludziom dopóty będzie wygrywał. A najlepsze jest to, że wraz z rosnąca inflacja te pieniądze są coraz mniej warte, a ludzie są na tyle głupi, że i tak będą głosować na pis. Ewentualnie potem powiedzą, że zwiększa 500+ na 1000+ i nagle cyk 40% poparcia ¯\_(ツ)_/¯
@Walther00: bo to są pożyteczni idioci, wierzący w konserwatywną rewolucję, która wprowadzi dobrą dyktaturę i wytępi złe lewactwo. A potem gdy okazuje się, że rewolucja zjada własne dzieci, pozostaje krzyczeć 'to nie była prawdziwa prawica!'