Aktywne Wpisy
krzysztof48 +153
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
zyxinx +405
#dom #nieruchomosci #deweloper #polska
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
[Nawiązując do wpisu z dnia 8.06.25r. : ]( https://wykop.pl/wpis/81872839/dom-nieruchomosci-prawo-deweloper-mirki-i-mirabelk/strona/1 )
Po akcji ze zrywaniem kartki informacyjnej o usunięciu wiaty przez jednego z sąsiadów postanowiłem iść krok dalej i wydrukowałem 23 kopie i wrzuciłem każdemu mieszkańcowi do skrzynki na listy, żeby mieć pewność że każdy jest poinformowany. Widać, że któryś z sąsiadów bardzo się pieklił z tego powodu, bo postanowił wrzucić mi tą
źródło: po akcji
Pobierz

źródło: comment_1633854500sV5QEVWtEBDcsH9fPDQCGo.jpg
Pobierz@Tom_Venus: to by była prawda gdyby scrum masterów było tylu ile programistów - ale ich jest znacznie, znacznie mniej. Są firmy w których jeden scrum master obrabia i 5-6 zespołów. W związku z tym na to stanowisko, szczególnie za dobrą kasę, dostają się tylko najlepsi albo z największym
@nielubiemycokien: Takie jest założenie Scruma, że zespół scrumowy odpowiada za cały produkt, no ale umówmy się, w praktyce to niezbyt działa.
Wlasnie dla tego potrzeba jest scrum masterow i proejct managerow ktorzy sa dynamicznymi oskarkami
Robienie teamu w IT jest jak wybór postaci w Falloucie wybierasz perki ale każdy perki ma też negatywy xD
@gjoef: na wewnętrzne spotkanie zespołowe dotyczące zachowania klienta, cymbał scrum master wprowadził klienta, tyle z rozwiązania problemu. W swojej karierze poznałem jednego scrum mastera, który faktycznie był dobry i za to jak pomagał zespołowi mógłby według mnie zarabiać nawet 100k miesiecznie. Reszta to jakieś julki i oskarki