czy o stracie przez tvp skokow narciarkisch to tvp ma w ogole jakis liczacy sie w pl lub na swiecie sport? - zuzel - chyba eleven, c+ i chyba polsat - siatkowka - polsat? - tenis: eurosport (szlemy) polsat (atp) i c+(wta) - pilka nozna - ? niei teresuje sie ale chyba polsat i c+? - f1 - eleven W ogole cos na tym tvp sport leci? #sport #eurosport #tv #tvpsport #siatkowka to moze ktos mnie wyprostuje #pilkanozna tez #zuzel #tenis #skokinarciarskie #
@kefas_safek: Polska vs reszta świata Różne turnieje, akurat piłki nożnej w tvp jest więcej niż kiedykolwiek. W każdym tygodniu mecz ekstraklasy, wszystkie turnieje z reprezentacją, z meczów eliminacji do mś Ameryki Południowej chyba puszczają i jeszcze jakieś różne. Z siatkówki też najwięcej od lat, bo kiedyś to w polsacie leciało, liga narodów itp.
@kefas_safek: w siatkówce nie mają nic na wyłączność. Jedynie dzielą prawa z polsatem na mecze Polek i Polaków. W piłce nożnej jeszcze niedawno mieli puchary niemiec i włoch, ale to też upadło. Generalnie jest mocna bieda w TVP ze sportem.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
- zuzel - chyba eleven, c+ i chyba polsat
- siatkowka - polsat?
- tenis: eurosport (szlemy) polsat (atp) i c+(wta)
- pilka nozna - ? niei teresuje sie ale chyba polsat i c+?
- f1 - eleven
W ogole cos na tym tvp sport leci?
#sport #eurosport #tv #tvpsport #siatkowka to moze ktos mnie wyprostuje #pilkanozna tez #zuzel #tenis #skokinarciarskie #
Różne turnieje, akurat piłki nożnej w tvp jest więcej niż kiedykolwiek. W każdym tygodniu mecz ekstraklasy, wszystkie turnieje z reprezentacją, z meczów eliminacji do mś Ameryki Południowej chyba puszczają i jeszcze jakieś różne.
Z siatkówki też najwięcej od lat, bo kiedyś to w polsacie leciało, liga narodów itp.
To już krykiet jest bardziej popularny( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jazda na motorach w kółko tak samo liczącym się sportem XD
@kefas_safek: już stracili prawa, do bundesligi też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Glik, Szczęsny, Fabiański, Krychowiak, Milik, Iniesta, Neuer, Ibrahimović, Robben.