Aktywne Wpisy

RTX 4060 Ryzen 5 5600. W Kingdom Come 2 na ultra z DLSS 70-80 fps.
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #
Mam tę kartę od roku i jest zaje*ista. Jedyna gra, z którą do tej pory musiałem iść na ustępstwa to Indiana Jones, a poza tym jest bajka. A ile się nasłuchałem od internetowych ekspertów, że mam kastrata i że za chwilę będę grał na minimalnych XD Beka z was.
Pozdrawiam z Henryczkiem <3
#gry #

źródło: temp_file1366574635575997938
Pobierz
hub_bub +11
Mega dziwi mnie wycena Meta i Alphabet.
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
Obecnie Google to kompletne dno, kompletnie nie radzą sobie z zalaniem wyszukiwarki przez strony tworzone przez AI.
Jak szukasz jakichś porad zakupowych czy sprzętowych to przekierowuje nawet nie na prawdziwe serwisy, tylko strony zapleczowe. Jak szukasz informacji o filmach - proponuje halucynacje napisane przez AI. Plotki nt. celebrytów - np. kto ile zarabia - wyświetla kompletnie nieprawdziwe serwisy ze zmyślonymi informacjami.
Jak
szerszy opis stanowiska z linkiem do aplikowania: https://www.getdreams.work/jobs/1090745-senior-rails-product-engineer?promotion=288598-trackable-share-link-ben
Firma tworzy aplikację pomagającą ludziom oszczędzać pieniądze. Mamy obecnie pierwszy bank, który jest naszym klientem i zaraz będziemy mieć też drugi.
Miejsce: Remote / Jak chcesz przenieść się do Szwecji to oczywiście też można
Stawka: 25k+ na b2b
Stack: Ruby, Ruby on Rails, Stimulus, Minitest, Typescript, Jest, AWS
Testy są, deploy robimy po każdym merge'u. Projekt jednak jest dosyć młody, na obecnym etapie zależy nam aby zbudować go jak najszybciej, nawet jeśli po drodze narobimy jakiegoś tech debtu, który potem trzeba będzie spłacić.
Co trzeba na pewno znać: Ruby, RoR i angielski na poziomie bardzo dobrym
Stawka zaczyna się od 25k na b2b ale oczywiście jest do negocjacji.
Wszystko zależy od twojego doświadczenia (i jak się sprzedasz).
Trzeba być na pewno ogarniętym po "ludzku". Oczekiwać od Ciebie będziemy, że jesteś w stanie brać odpowiedzialność za kod, taski, ficzery i całe projekty. Nie wymaga się jedynie zdolności kodowania. Trzeba być kimś kto, jeśli trzeba, potrafi przejąć inicjatywę, poprowadzić spotkanie, upewnić się, że dana rzecz zostanie dowieziona. Trzeba po prostu być faktycznie seniorem.
Jeśli masz jakieś pytania to pisz śmiało na priv lub w komentarzach. Pracuję w firmie jako dev i mogę trochę więcej poopowiadać jak wygląda zespół, kod itp.
Oczywiście standardowo jeśli możesz zacząć od razu lub w przeciągu miesiąca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
API social media ścianki wspinaczkowej. Chce na froncie dać React Native, którego dopiero zacząłem się uczyć.
Gemset APi: graphql, railseventstore, batchloader, apolloupload_server, rspec, devise, aws-sdk.
Serwer Min.io