@7uras: Nie zatrudniaj. Skoro masz tutaj konto to w rzeczywistosci tez pewnie sieczkarnik pod kapeluszem. Daj dziewczynie zyc i moze faktycznie znajdzie dobra prace gdzies u kogos normalnego kto nie pyta na wykopie o opinie czy ludzi zatrudniac
@7uras: Dziwne, niby Ci się smutno zrobiło, ale musiałeś zrobić zdjęcie fragmentu "świstka" i wstawić na śmieszny portal z głupim pytaniem i jeszcze nieprzypadkowym lennym. Tak, dokładnie tak... Czuję aurę twojego jakże silnego współczucia, która niemalże ogrzewa moje serduszko przez monitor i to na drugim końcu kraju.
Poważnie Miras? Robić sobie jaja z kogoś kto chcę pracować, a nie leżeć i pobierać socjal... Wstyd.
@7uras: Prychnąłem gdy zobaczyłem screena, ale potem przeczytałem, że osoba ma 18 lat. Jeśli nie miała doświadczenia, bo nie mogła mieć, to co miała wpisać? Poza tym doceniam jej szczerość wpisując w "celu" dobrej pracy. Większość lałaby wodę jakoby mieliby na celu zadowolić klienta czy wynaleźć szczepionkę na raka.
@7uras: Czemu nie? To tylko praca na kasie w Żabce, małpa by ogarnęła w sumie ( ͡°͜ʖ͡°) Chociaż niespełna miesięczne doświadczenie...lepiej by wyglądało jakby wpisała że brak xD
2 miesiące doświadczenia na kasie w innej żabce. Dlaczego tylko 2 miesiące i dlaczego nie jest to okres wakacyjny?
@atur94: nie wiem jak jest teraz, ale za mojej młodości sklepy typu empik zatrudniały dodatkową załogę właśnie na grudzień. Mówili, że z możliwością przedłużenia, po czym nikomu nie przedłużali. Może to coś w ten deseń.
nic mnie bardziej nie wkurza w lidlach czy biedronkach, niż ludzie grzebiący w pieczywie, 6:05 dziad już przemacał wszystkie bułki #lidl #biedronka #dino #auchan #kaufland #stokrotka #tesco
#pracbaza #zabka
źródło: comment_1633493851y4AuoveHgJrH2OX68mUqeR.jpg
Pobierz@JestemMalaWrozkaZowlosionaNozka: a kto nie ma?
@Mirekzkolega: siedząc w pracy na kompie odpoczywam pracując w ogródku.
Poważnie Miras? Robić sobie jaja z kogoś kto chcę pracować, a nie leżeć i pobierać socjal... Wstyd.
BTW szukasz do UPS? xD
@JestemMalaWrozkaZowlosionaNozka: a kto nie ma?
@dziecielinapala: Na tyle dojrzali zeby decyzje o zatrudnianiu podejmowac samodzielnie a nie po publicznych konsultacjach na stronie dla przegrywow
Cel zaowody: dobrej pracy( ͡º ͜ʖ͡º)
Hobby: praca fizyczna XD
A wystarczyłoby wziąć sobie nawet jakiegoś gotowca i wyglądałoby to zdecydowanie lepiej
Na kasę we frogszopie akurat.
@atur94: nie wiem jak jest teraz, ale za mojej młodości sklepy typu empik zatrudniały dodatkową załogę właśnie na grudzień. Mówili, że z możliwością przedłużenia, po czym nikomu nie przedłużali. Może to coś w ten deseń.