Wpis z mikrobloga

Siema modowe świry spod #ubierajsiezwykopem!

Czy Wam też podczas zakupów towarzyszy często fundamentalne pytanie:

Niestety w obiegu funkcjonuje wiele rozmiarówek i czasami szybkie przejście po handlowej galerii może skutkować natknięciem się na większość z nich. Nic na to nie poradzimy, ale to, co możemy zrobić, to poznać tajniki tego jak rozmiarówki są konstruowane i jak je między sobą przeliczać, żeby zawsze być pewnym dobrego trafienia. W tym właśnie ma pomóc nasz najnowszy film, który warto obejrzeć choćby dla samego intra, bo uważam, że wyszło mega dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Licząc na to, że moja praca się komuś przyda, wrzuciłem ten film do wykopaliska:

https://www.wykop.pl/link/6300829/jak-czytac-meskie-rozmiary-ogarnij-rozmiarowki-i-ulatw-sobie-zakupy/

Tradycyjnie pozwolę sobie zawołać członków tagowej gwardii, na których zawsze mogę liczyć w takich sytuacjach:

@Mroczny_Pyton @secret_passenger @Xune @KaczuszkaSpodDzbanuszka @wrednota @Petters @alpag @Espo @thewickerman88 @TadeuszSynZygmunta @Wiedzmin @MaciejLU @Sarpens @robodeka88 @Destr0 @ReaSSe @daj_pan_spokoj @Rain_ @Kapitalis @mahakaM @Dutch @Nadrill @AllOver @PiersiowkaPelnaZiol @dGustator @hidd3n13 @kAdi @Kierownikdzialuzycie000 @Mit_o_chondriach @MrTofu @CygaroZWasem @sidhellfire @betonkomorkowy @lent @Teopold_Lyrmand @Myszoskocznia @PurpleHaze @Bulbaszka @SmallCaracan @MaxiimumR @lucyana1964 @Mr--A-Veed @WLADCA_MALP

jak i wszystkich innych do wsparcia dzieła wykopywania tego filmu na stronę główną. Myślę, że jest to wiedza na tyle uniwersalna, że wielu osobom, nawet tylko pobieżnie przeglądającym portal ze śmiesznymi obrazkami, może się przydać. (òóˇ)

Pozdrawiam was jak zwykle niezwykle serdecznie
Wasz Uszaty

#ubierajsiezuszatym #modameska #menswear #gruparatowaniapoziomu #klasycznaelegancja
UszatyBloger - Siema modowe świry spod #ubierajsiezwykopem! 

Czy Wam też podczas z...
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach