Aktywne Wpisy

SereneCipher +5
Czym według was jest miłość?

monky +30
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
źródło: temp_file5530477716590299826
Pobierz

#dota2
(z nowego patcha)
Jestem ciekawy co w takim razie będzie w Docie 1. Z tego co pamiętam silnik Warcrafta nie pozwalał na ustawienie wartości większej niż 522.
Also dota 1 i 2 różnią się już na dzień dzisiejszy setkami mechanik. Niech obie gry idą własną ściężką. Nie ma sensu żeby Dota 1 ciągnęła przez swoje upośledzenie na dno Dote 2.
http://www.youtube.com/results?search_query=dota+2+diffrences&oq=dota+2+diffrences
Silnik WC3 ma 10lat. Nie ma co go
Forcestaff to zaskryptowany od zera przedmiot, więc skill Bary nie ma z nim wiele wspólnego. Ale tak, to nie jest normalny bieg i masz rację. Właśnie od tego wzięła się nasza rozmowa. Zastanawiałem się jak zrobią BSa szybszego niż 522 skoro silnik ma to
Poza tym nie oszukujmy się. Dlaczego tak dużo graczy Dota 1 przeszło na Dote 2 i nawet nie narzeka? Dota 1
To chyba oczywiste. Każdy od zera napisany klient gry będzie lepszy niż gra w grze, czyli gra w formie mapy do innej gry. Każdy chyba domyślał się, że coś takiego to tylko kwestia czasu i nikt nie obwiniał
@-PPP-: No to chyba się zgadzamy że czas Doty 1 już minął i najwyższy czas żeby poszła do piachu i nie ciągnęła Doty 2 w dół przez swoje ułomności
Raczej tak ;p
Skill jak najbardziej może zadawać kryta tak długo, jak tylko masz możliwość zmiany HP wybranej jednostce. Ilość dmg możesz przecież sam obliczyć skryptem i odjąć ją od aktualnego HP jednostki.