Aktywne Wpisy
MokebeSenegal1488 +904
źródło: temp_file1366691522415961723
Pobierz
lukasz-lux +569
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1366691522415961723
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
Zdecydowana większość samochodów jakie posiadają polacy to są kompletne szroty które przy niewielkim deszczu #!$%@?ą się na najbliższym drzewie pic rel bo opony łyse i zawieszenie #!$%@? xD
Może po prostu nie potrafią gospodarować finansami? Jeśli Janusz zarabia 2500 zł w #januszex a jego żona 2000 zł jako referentka w urzędzie czy kasjerka do tego wjeżdża im 500+ na gówniaka to mają miesięcznie 5000 zł dochodu rozporządzalnego.
Z palcem w dupie mogą wziąć nowe, w pełni sprawne auto typu Dacia (pic rel komentarz) z airbagami, kurtynami, klimą w najmie za niecałe 500 zł miesięcznie. 10% ich dochodu.
Ale po #!$%@?, lepiej zgnita Corsa C czy E46 z check engine, błędem airbaga i bez bieżnika.
A potem łolaboga rodzina zginęła trzeba ograniczyć prędkość najlepiej do 30 km/h i kolejny radar postawić.
#samochody #motoryzacja #pieniadze #bekazpodludzi
źródło: comment_1632677184LAhE8iIGseeiV38Pq3SngE.jpg
Pobierz@stanley88 xDDD skąd wy wzięliście kwotę ubezpieczenia 3,5k za taki samochód!? Ja za połowę droższy z większym silnikiem, nie mając żadnej historii AC i OC zapaliłem od dilera 2,3 k a w następnym roku już 1,8k
@bylem_zielonko
Idioci przeczytaliście w ogóle ten artykuł? To wersja dla Ameryki południowej. Europejska ma 3 gwiazdki w teście.
W salonie zaoferowali mi 1700 zł, poza salonem w punkcie gdzie każdemu wyliczają ubezpieczenie 3600 zł
@elf_pszeniczny: A jak wynajmują to jeszcze więcej.
Komentarz usunięty przez autora
Część osób może się przestraszyć bo za szrota płacili 500 zł, ale dalej jest to korzystne bo takie samo ubezpieczenie kosztuje o wiele więcej.
5k na rodzinę to jest mało a Ty chcesz żeby wzięli Samochód na wynajem! Wynajem wynajem! Nic im później nie zostanie.
Jesteś oderwany od rzeczywistości jak PiS
@bylem_zielonko: oczywiście ze nie, to nie procesor ze zjeżdża z tej samej linii montażowej i tylko mniej poduszek mu wsadza xD
Maruti Swift produkowany na rynek indyjski ma cieńsze