Aktywne Wpisy
Roess +40
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +220
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #polska #nauka #medycyna #shitwykopsays #4konserwy #heheszki
prosz, jest ich ogromna ilość.
Co innego jest wybudzenie kogoś ze śpiączki, gdzie każda forma rehabilitacji jest pomocna, niezależnie czy nazwiemy ją neurostymulacją czy jakakolwiek inaczej, a co innego "wybudzenie" kogoś ze stwierdzoną smiercią pnia mózgu.
Ale przede wszystkim ciężko się
Tutaj masz z "lepszego" źródła, kolejny
Żałosny jesteś.
@dendrofag: Wiesz, że to nie są źródła?
@dendrofag: Człowieku, ty (celowo z małej) dlaczego szkalujesz katolicyzm? Jezusa Króla Polski oraz Maryję Zawsze Dziewicę Niepokalaną Zawsze Królową Polski?
Jeśli mowa o przypadku który podlinkowałeś czyli "T Scott Marr" tak oczywiście można mówić o cudzie bo to był CUD ale nie katolicki
@norivtoset: ten link może być niedostępny dla niektórych - przynajmniej dla mnie jest. Dla nieszczęśliwców warto dodać może te źródło:
a do tego można prosić źródło? btw. rozróżniasz