Wpis z mikrobloga

Łoniak niczym Sasin w tym programie. Czego chłop nie obieca i nie powie, że ogarnie to s-------i xD Tak że jego słowa, że chce zrobić tak, żeby "stara" ekipa została w całości, to pewnik, że zaraz to się rozpadnie, co zresztą widać po Natce (swoja drogą słowa Klauno, że Natka przyszła tutaj chyba na terapie, a nie do programu mocno SKANDALICZNE w świetle jej wykreowanego życiorysu i wiecznych problemów z samoakceptacją xD). I jeszcze tak na koniec, patrząc na zachowanie męskiej części uczestników (żeńskiej też, ale ta męska trochę mi bliższa i ciekawsza w świetle tego, że ciągle tu mówimy, że w życiu nic nie ugrasz jak nie masz mordy): nie wiem na ile jest tam wyreżyserowanej gry aktorskiej, na ile emocji, uczuć albo po prostu strachu przed tym, że 100tys przejdzie ci koło nosa, ale programy takie jak ten, to jest jakiś pogląd na to, jak młodych ludzi trapią problemy natury psychicznej; brak pewności siebie, nieprzepracowane wydarzenia z przeszłości. Przecież my już nawet przestaliśmy tak chorobliwie ocenić tych uczestników wizualnie, a po prostu chcemy kogoś kto jest FAJNY. Ciekawe właśnie czy nabrałem się na to całe telewizyjne show i otoczkę, czy rzeczywiście tak szybko wyszły z tych ludzi wszystkie ich emocjonalne przywary, bo to aż niemożliwe. Taki Dareczek; w-----a mnie niemiłosiernie i już od dawna w tej parze byłem za Natką - niby pewny siebie chłop, a płacze od kilku odcinków na brak bliskości od laski, z którą w ogóle się nie dogaduje i targają koty co chwilę. Doszło przecież do tego, że zakazał jej w programie flirtowania i parowania się z innymi uczestnikami, kontrolując nawet tego swojego kolegę Janka, czy nie będzie chciał z nią stworzyć pary, bo ma kategoryczny zakaz xD Co za toksyczny cyrk, ma-sa-kra.

#hotelparadise
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matsumo: @metalfacee: w końcu ktoś podsumował Dareczka. Mi on od początku nie podszedł. Tylko modelki modelki, tylko Klaudia El Dursi to dla mnie partia.. żenada. Nie rozumiem zachwytów nad jego osoba że strony części wykopków.
  • Odpowiedz