Aktywne Wpisy
dekogangster +449
Jeszcze Anka dała go na tył, żeby jej nie zasłaniał hiszpańskich bullów
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazk #lewandowski #lewandowska #p0lka #pieklomezczyzn #cuckold #natura
chado_podobny +88
#pracbaza #januszex #zarobki
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
No w końcu magiczna bariera przekroczona. Wiadomo tu sami #programista15k i więcej ale mnie i tak cieszy :)
Jej odpowiedź w komentarzu (znalazła się też pani magister prawa xD)
#bekazpodludzi #heheszki #humorobrazkowy
Nie jestem autorem zdjęcia ani postu - może było dzwonione i nie przyniosło skutku, teraz widać jakieś refleksje ;)
Znak ten w takiej postaci obowiązuje po tej stronie drogi na całej jej długości.
Żeby było tak jak mówisz pod tym znakiem musiałbyś mieć drugi: T-25a - który wskazuje początek zakazu właśnie od znaku.
Ps. to na drodze liczy się tylko czy jest jak poruszać się po chodniku? Ten znak
Komentarz usunięty przez moderatora
@jbagiet: obowiązuje od miejsca ustawienia (chyba że masz strzałkę w dół). Parkowanie przed takim znakiem nie jest zabronione.
Zawsze, ale to zawsze przepis obowiązuje za znakiem. Jedynym wyjątkiem są znaki z wspomnianą strzałką skierowaną w dół.