Aktywne Wpisy
PrawaRenka +465
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +100
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#zwiazki #zalesie #logikarozowychpaskow #madki #rozwod
P------e i się rozwodzę.
Mieszkam w bloku z moją żona 7 lat, spodziewamy się pierwszego dziecka.
Mamy psa, którego moja żona bardzo chciała.
Jest z nami od kiedy mieszkamy w bloku czyli ma 7 lat.
Moja żona dostałą tzw odpieluszkowego zapalenia mózgu, powiedziała że pies ma zniknąć przy małym dziecku.
Na co ja się nigdy nie godziłem.
Bo sama go chciała, bo teraz to członek rodziny itp.
Wracam z pracy.
Psa niema na mieszkaniu
Moja żona go zostawiła gdzieś na jakieś wsi 20 km od naszego miasta.
Nie oddała do scrhoniska, do znajomych, do rodziny.
Zostawiła go na drodze na jakiejś j-----j wsi.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #614617e1942c94000b1dd292
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Choć śmierdzi zarzutka, skoro to zrobiła to czemu powiedziała gdzie (równie dobrze mogła w innej miejscowości wypuścić, albo dać go do rzeki).
Chyba że jest p------e i cieszy się że teraz biegasz i szukasz, do tego we właściwym miejscu.
PS - pogoń sukę!
@zaslonazupa:
Załóżmy że kogoś spotyka taka bardzo niecodzienna i rzadka sytuacja, co robicie? Rozwód nie jest natychmiastowy, wywalenie z domu ciężarnej to też nienajlepszy pomysł.
Myślę że zadbałbym wcześniej o jakiś lokalizator na obrożę dla psa, choć to bardzo niespodziewane i mógłbym pomyśleć o tym dopiero po fakcie.
Drugą rzeczą to zgłoszenie żony na komendzie w sprawie znęcania się nad zwierzętami przy rozdzielności majątkowej żeby z mojej kieszeni przypadkiem nic
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Weź każ jej iść na jakąś terapie psychiczną bo to nie jest normalne zachowanie.
Już sobie wyobrażam jak zapada na depresję poporodową i po spacerze zostawia dzieciaka gdzieś w lesie bo miała już dość.
Ps. Wywieź żonę 20km i też ja tak zostaw