Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #zalesie #logikarozowychpaskow #madki #rozwod
P------e i się rozwodzę.
Mieszkam w bloku z moją żona 7 lat, spodziewamy się pierwszego dziecka.
Mamy psa, którego moja żona bardzo chciała.
Jest z nami od kiedy mieszkamy w bloku czyli ma 7 lat.

Moja żona dostałą tzw odpieluszkowego zapalenia mózgu, powiedziała że pies ma zniknąć przy małym dziecku.
Na co ja się nigdy nie godziłem.
Bo sama go chciała, bo teraz to członek rodziny itp.

Wracam z pracy.
Psa niema na mieszkaniu

Moja żona go zostawiła gdzieś na jakieś wsi 20 km od naszego miasta.
Nie oddała do scrhoniska, do znajomych, do rodziny.

Zostawiła go na drodze na jakiejś j-----j wsi.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #614617e1942c94000b1dd292
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 160
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: ktoś się orientuje czy takie celowe porzucenie psa czy kota to przestępstwo? Można to zgłaszać na policję? Sam przyjąłem w tym roku 2 kotki w różnych odstępach czasu, ktoś przyjechał i wyrzucił.

Może warto kupić kamerkę żeby widzieć tablice rejestracyjne takich s---------w
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Jeżeli to nie bajt

"Na samym wstępie warto podkreślić, że porzucenia psa nie można zakwalifikować jako wykroczenia. Porzucający jest przestępcą, a za swoje amoralną postawę odpowie karnie. Za znęcanie się nad zwierzęciem – a porzucenie go otrzyma właśnie taką kwalifikację – grozi kara pozbawienia wolności do lat 3"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@AnonimoweMirkoWyznania: jezus co???? A tak w ogóle byłam dziś u koleżanki, która miała psa, a teraz ma dziecko. I nauczyła to dziecko dawać buziaczki psu, a pies nauczył się szukać atencji, a nade wszystko żarcia u tego maluszka. I jest symbioza, przyjaciele na całe lata. Ja urodziłam się w domu, to już był pies i podobno jak ojciec chciał okryć kołderką to go gryzl xd tymbardziej po takich historiach uważam
  • Odpowiedz
@AnonimoweMikroWyznania Cholera, jak to czytam to aż czuje takie ukłucie od środka, ciężko wyobrazić sobie co sam musisz przechodzić... Przemyśl dobrze ten związek z taką zimną i wyrachowaną psychopatką aka suczą bo taki czyn teraz tylko zwiastuje ewentualną przyszłość
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale ja was proszę, nie tagujcie tego gówna logikarozowychpasków. Ja się z taką logiką nie utożsamiam. To nie jest damska logika, damska logika to "zostawiła podkład w lodówce bo cośtam". To jest logika chorych psychicznie, okrutnych ludzi.

To tak jakbym przy jakims artykule o zbrodniach Hitlera napisała "logikaniebieskichpaskow" bo w końcu jądro jakieś miał ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz