@Pangia: @dawid618: to taki zabieg chirurgiczny żeby jakąś tam sprawność pozostawić. Przeszczepia się goleń w miejsce uda i dzięki temu jest kontrola nad protezą.
@szpongiel: medycyna jest p------a( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie dużo zabiegów jakby na to nie patrzeć kilka dekad do tyłu było co najwyżej w sferze bajek, a teraz norma( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nigdy nie siedziałem na tagu, bo pewnie by mi ktoś napisał "wypad", w końcu znalazłem że różową, która znam od podstawówki. A że poza tym siedzę se w piwnicy, nie mam znajomych i błogosławie pracę zdalną, bo nie muszę się z ludźmi za dużo spotykać, to nic.
@JeszczeZyje z takim bajerem ma staw kolanowy i może chodzić względnie normalnie, bez tego chodziłaby że sztywna nogą, o ile w ogóle nie o kulach na jednej. Jeśli kiedyś zrobią zmotoryzowane protezy zastępujące stawy to takie szalone operacje nie będą potrzebne
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
@Shatter: przecież ty nawet zwykłej nie masz xd
@Shatter: no ok, sprawdźmy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No, powinna z---------ć bez nogi