Brydzo
133
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
szpongiel
@Pangia: @dawid618: to taki zabieg chirurgiczny żeby jakąś tam sprawność pozostawić. Przeszczepia się goleń w miejsce uda i dzięki temu jest kontrola nad protezą.
202
szpongiel
@dawid618: znalazłem opis co i jak :)
153
Dalamar
@Brydzo: wyobraźcie sobie że leżycie spizgani a nagle laska o--------a takie coś
72
Pangia
@Brydzo: śmiechłem chociaż nie powinienem, ale p------a noga
61
Chehu
rzyganie

Spodoba Ci się baba a po fakcie dowiadujesz się, że ma takie coś.

To nie jest uczciwe, nie każdy cxce mieć partnerkę z takim czymś XD

@Shatter: przecież ty nawet zwykłej nie masz xd
43
dawid618
@szpongiel: medycyna jest p------a( ͡° ͜ʖ ͡°) w sumie dużo zabiegów jakby na to nie patrzeć kilka dekad do tyłu było co najwyżej w sferze bajek, a teraz norma( ͡° ͜ʖ ͡°)
42
Jestem_dickem
@Brydzo dziewczyna 7/10 nogi 1.5/2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6
dawid618
@Brydzo: ale p------a akcja( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
dawid618
@szpongiel: mądrego to i miło posłuchać
3
Orowerbogatszy
Chyba jest ze mna zle bo sie patrzylem na dupe i za drugim razem dopiero zauwazylem roznice na udzie.
3
Chehu
muszę cię zmartwić, ale mam XD

@Shatter: no ok, sprawdźmy

Nigdy nie siedziałem na tagu, bo pewnie by mi ktoś napisał "wypad", w końcu znalazłem że różową, która znam od podstawówki. A że poza tym siedzę se w piwnicy, nie mam znajomych i błogosławie pracę zdalną, bo nie muszę się z ludźmi za dużo spotykać, to nic.

Chyba jestem całkiem
3
MaddoxX1911
@Brydzo: gdzie jest ciąg dalszy jak zdejmuje resztę?
2
Chehu
Chehu
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
abuk220
@Brydzo: p------e, plusik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
g.....1
g.....1
@Brydzo: WTF :d
0
SpecOdTableTenis
@Dalamar: o kruca fuks
0
JeszczeZyje
@Shatter
No, powinna z---------ć bez nogi
0
Cernold
@JeszczeZyje z takim bajerem ma staw kolanowy i może chodzić względnie normalnie, bez tego chodziłaby że sztywna nogą, o ile w ogóle nie o kulach na jednej. Jeśli kiedyś zrobią zmotoryzowane protezy zastępujące stawy to takie szalone operacje nie będą potrzebne
0