Wpis z mikrobloga

@ItWasATypo: obawiam się, że ci nikt ta to pytanie nie odpowie xD Prawacy straszą, że niby lewica chce zalegalizować pedofilię, a dzisiaj widzę tych samych prawaków tłumaczących, że przecież korwin ma rację, bo chodzi o osoby które są już "dojrzałe", a nie mają jeszcze tych 15 lat xD
  • Odpowiedz
@ItWasATypo: Prawica jest obłudna do szpiku kości, to samo z kościołem. Wypowiadają się że związki jednopłciowe są złe, tymczasem oni molestują ministrantów na zapleczu kościoła... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Back_Space: oczywiście, że jest, bo jak już robisz whataboutism, to ja sam chętnie dorzucę swoją cegiełkę, kłamco ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nic nie masz do niższego wieku zgody, ale już małżeństwa jednopłciowe nie pasują, mimo, że niemcy tak robią?

Nawiasem mówiąc, w niemczech wiek zgody wynosi 14 lat, korwin mówi o pierwszej miesiączce, co może obniżyć nawet wiek zgody do 9 lat xD
  • Odpowiedz
@Trixie: I znowu nazywasz mnie kłamcą, zupełnie tak jakbym tu skłamał na temat Niemiec ( ͡º ͜ʖ͡º)

Stwierdziłem fakty, z którymi ty nie potrafisz się pogodzić. Korwin z obniżeniem wieku zgody bee, ale lewackie Niemcy z obniżonym wiekiem zgody już nie bee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
I znowu nazywasz mnie kłamcą, zupełnie tak jakbym tu skłamał na temat Niemiec ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Back_Space: gościu, wczoraj zostałeś kilkunastokrotnie przyłapany na kłamstwie i wpadłeś w amok kompletny xD Tak się skompromitowałeś, że się dziwię, że jeszcze konta nie usunąłeś xD

Stwierdziłem fakty, z którymi ty nie potrafisz się pogodzić. Korwin z obniżeniem wieku zgody bee, ale lewackie Niemcy z obniżonym wiekiem zgody już
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@xVolR: Wiem o tym. Po prostu chodzi o to że Srololuka nie bierze się na powaznie przy jakichkolwiek dyskusjach.

@Back_Space: ale czemu przyperdzielasz się do tego, że to tweet koroluka, a nie do samej wypowiedzi Korwina? xD
  • Odpowiedz
  • 0
@ItWasATypo Jak zwykle brak jest całej wypowiedzi. Zamiast zacytować wypowiedź, to dajesz wypowiedź obcej osoby, która cytuje fragment. Typowy lewak manipulant.
  • Odpowiedz
Ale ty nie rozumiesz, że niemcy mają ten wiek niższy od naszego ledwie o rok, a korwin wnioskuje o coś, co obniży ten wiek zgody do wartości jednocyfrowej?

@Trixie: gościu, wczoraj zostałeś kilkunastokrotnie przyłapany na kłamstwie i wpadłeś w amok kompletny xD Tak się skompromitowałeś, że się dziwię, że jeszcze konta nie usunąłeś xD ty w ogóle dalej myślisz, że nie jestes kłamca? XD

Ale ty rozumiesz, że ja nie
  • Odpowiedz