Wpis z mikrobloga

• 1087
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

medyczne fakty, poczytaj ulotkę tabletek antykoncepcyjnych

@bartolomis: Czytalem, nie ma tam ani słowa o stwórcy, "wpływ na psychikę" to też religijny odlot autora niemający nic wspólnego z medycyną
  • Odpowiedz
powinni za takie coś odbierać prawa do wykonywania zawodu. Ma liczyć się nauka i fakty, a nie jakieś religijne rzeczy. Jak chce kogoś nawracać, to niech zostanie katechetką a nie biologiem.

@tryboluminescencja: Za łykanie bez popity, że to slajd z lekcji biologii też powinni co nieco odbierać.

To ewidentnie wygląda na slajd z lekcji religii, albo czegoś w tym stylu. Do uznania za w ogóle prawdopodobne, że jakiś idiota zrobił
  • Odpowiedz
@not_me no właśnie beka, Bo ja slyszalam, ze po tabsach właśnie jest większą płodność przez jakiś czas, bo organizm od razu przerzuca się na owulację, bo przez ten czas była wstrzymywana i podobno tyle lasek zachodzi jak zapomni chociaz jednej, ale czy jest to udowodnione to nie wiem.
  • Odpowiedz
powinni za takie coś odbierać prawa do wykonywania zawodu. Ma liczyć się nauka i fakty, a nie jakieś religijne rzeczy. Jak chce kogoś nawracać, to niech zostanie katechetką a nie biologiem.

@tryboluminescencja: jakby była biologiem to by pracowała gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz

@tryboluminescencja: niby liczą się fakty a uwierzyłeś w opinię, że to lekcja biologii a nie np. religii.
  • Odpowiedz
@marcinkox3 "Wystąpienie przeciw stwórcy" "Wystąpienie przeciw życiu"

A naturalna antykoncepcja już git xD Bóg jest idiotą i nabierze się na "my chcieliśmy dziecka, ale akurat wypadł niepłodny termin". Niech się zdecydują: albo każda antykoncepcja jest złem albo żadna.
  • Odpowiedz