Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alverini: +10000, no ale generalnie w ten sposób wyglądają wszystkie projekty gdzie jest jedna wybitna jednostka i ciągnie wszystko na swoich plecach. tak samo ekipa friza, co prawda friz wszystkie pomysły podwalił z ameryki, ale mimo wszystko ciągnął to sam od początku, otoczony bandą debili i dziewczyną oszustką
  • Odpowiedz
@alverini: ja musiałem się przekonać do nich, wcześniejsze próby konsumpcji kontentu japczana nie były dla mnie możliwy i uznawałem go za kompletne gowno. Po jakimś czasie samo przyszło, że przyjemnie mi sie go ogląda.
Jedyną osobą która od początku mi nie siadała i nie siada nadal jest popo - człowiek zupełnie nijaki XD
Do xayoo industries nie zaliczam matiego i młudziutkiego bo to randomy.
tl dr; w XI każdy jest
  • Odpowiedz
@alverini: podobnie myślę, ale tbh do do yacha to akurat yacho głupoty p-------ł i za to został skarcony, nie chodzi tylko o jego opinie, a co do członków, to xayoo jest charyzmatyczny, spoko chłopak imo nie ma 2 takiego na twitchu, popo to słaby klon xayo, udaje koxa, a jest meh, japczan overall jest okej, nie udaje kogos kim nie jest imo, trochę debil, ale no jak komus nie przeszkadza
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@alverini: banda przymulasów z YT dla których łapki w górę i dół to walka o życie xDD. 15 lat temu byliby gnojeni w szkole przez szeregowych patusow, a teraz sami się na takich robią xD
  • Odpowiedz