Aktywne Wpisy

Salomonthekrol +1998
źródło: 1000003957
Pobierz
Roszp +180
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz

źródło: comment_163120471404GmVS4yD2Wb1psMThPPpt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@SKYFander: jeszcze jak
@nacivvv: pasujemy do siebie będzie miała co robić XD
@secondreality: Ja tak mam
Krzesło-łóżko-podłoga
Komentarz usunięty przez autora
@nacivvv: kupi się nowe mi tam ubrań nie szkoda to tylko szmaty, minus taki że ulubione ubrania najczęsciej tak kończą :)
@nacivvv: a co z ubraniami za czystymi do prania a za brudnymi do szafy?
Nie wiem jak tak można. U mnie wszystko od razu do szafy. Jedyna ewentualność to strój dresowy "po domu" pozostawiony na krześle uprzednio oczywiście poskładany w kostkę : P
Brudaaaasy
@elektroda_topliwa: A to po to go kupiłaś! XD
Polecam też pionowy odkurzacz, dobrze wiesza się koszulki!