Wpis z mikrobloga

W poniedziałek kupuje nieistniejącego internetowego pieniądza za 360k PLN. Sprzedałem zalegające mieszkanie w g---o mieście (jakiejś dziewczynce na kredyt 30 lat xD) to zaryzykuję, a co mi tam xD #gielda #bitcoin
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 16
@Tommy_Cares: sorry, jeśli to wyrażenie zostało odebrane za lekceważące( już nie mogę edytować), wyrażenie dziewczynka ma nawiązanie do jej młodego wieku. co mam ci powiedzieć, że 18 letnia dziewczynka(kobieta?) wzięła kredo na 30 lat na mieszkanie w zawyżonej cenie ( i ma do spłaty w tym g---o kraju prawie milion) w g---o mieście? Sory, kapitalizm. Też mi było smutno na akcie, ale każdy ma swoje powody by mieszkać w tym
  • Odpowiedz
  • 1
@Ghost2: praca w służbie państwa i jakieś dopłaty na, umowę z bankiem widziałem ale więcej nie powiem :p wiek mogłem celowo rok czy dwa zaniżyć
  • Odpowiedz
@Jamniki2: No nie, do spłaty ma tyle ile wzięła kredytu, czyli pewnie 80% z 360k - odsetki są naliczane i rozliczane co miesiąc. Jeżeli będzie cokolwiek nadpłacać to kwota będzie zdecydowanie niższa.

Jedyna szkoda, że w------ś dziewczynę w płacenie prowizji dla pasożyta pośrednika zamiast jej sprzedać bezpośrednio.

@sruba_m3 ???
  • Odpowiedz
@krzysiek-wr żeby spłacić 360k w 4 lata to pomijając procenty musi oddać do banku 7.5k miesięcznie. Raczej mało która dziewczynka 18 letnia ze służby państwa jak to określił op będzie w stanie to udźwignąć. Stąd wysunąłem wniosek że jesteś dzbanem
@AlienStalker
  • Odpowiedz