Ale #allegro rucha w dupę sprzedawców. Klient zapłacił w niedzielę o 18 za towar i tego samego dnia nadałem o 19. Allegro doliczyło 0,99zł i nie chce udzielić rabatu za "szybką wysyłkę" bo kurier zeskanował etykietę następnego dnia dopiero XD Jak szybko zaczęła się nasza przygoda, tak szybko się zakończy. Czas na #prestashop ( ͡°͜ʖ͡°)
@JoMaHaa: @Loginconajmniej4znaki: Jak mam być już tak dymany na początku to podziękuję. Wolę sprzedać mniej i bez prowizji. I tak na allegro jest duża konkurencja w mojej branży. Mam fanpage + insta z którego mogę zdobyć kupujących.
@BrodatyAnon: miron, zrób tanie przesyłki to będziesz miał klientów a nie jak ci boomerzy o których właśnie napisałeś, że parę rękawiczek to tylko kurierem za 40zł ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Klient zapłacił w niedzielę o 18 za towar i tego samego dnia nadałem o 19.
Allegro doliczyło 0,99zł i nie chce udzielić rabatu za "szybką wysyłkę" bo kurier zeskanował etykietę następnego dnia dopiero XD
Jak szybko zaczęła się nasza przygoda, tak szybko się zakończy.
Czas na #prestashop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BrodatyAnon: nie zapominaj a wciąż sporym odsetku januszy/boomerow, ktorzy myślą, ze zakupy przez internet da sie zrobić tylko na allegro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wolę sprzedać mniej i bez prowizji.
I tak na allegro jest duża konkurencja w mojej branży.
Mam fanpage + insta z którego mogę zdobyć kupujących.
Komentarz usunięty przez autora
@BrodatyAnon: przecież wyraźnie jest informacja
a nie jak ci boomerzy o których właśnie napisałeś, że parę rękawiczek to tylko kurierem za 40zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
duże firmy sobie radzą, małe nie, to boost w stronę dużego gracza