Wpis z mikrobloga

Drogie Mirunie, pijcie kompot z #samolociara !

1) Dzisiaj mam pierwszą samodzielną zmianę jako Crewing Officer;
2) Wczoraj zdałam ostatni test online z mojego kursu na Flight Dispatchera (dyspozytora lotniczego)...

... A to oznacza, ze w tę sobotę lecę do Miami na 2 tygodnie w celu dokończenia kursu ()

Ktoś był w #miami #usa i poleci coś do zobaczenia/kupienia na miejscu?

#lotnictwo #nauka #szkolenia

tl;dr o #samolociara - studentka BSc Aviation Management (zarządzanie w lotnictwie) na Coventry University w #uk #anglia oraz pracownik brytyjskiej linii lotniczej w dziale Operations Control Centre. Opisuję, co na studiach i w pracy słychać, czasem wrzucę też jakąś ciekawostkę lotniczą. Aktualnie szkolę się na amerykańską licencję dyspozytora lotniczego.
Ag90 - Drogie Mirunie, pijcie kompot z #samolociara !

1) Dzisiaj mam pierwszą samo...

źródło: comment_1630918704mskIsRxMnY0eyW87tW4bwG.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Aż się łezka w oku kręci że zdolni ludzie robią kariery w innych krajach, bo ojczysty nie chce i nie umożliwia
  • Odpowiedz
@Ag90: to nie ty startowałaś kiedyś na stanowisko mechanika samolotowego i byli zdziwieni, że na rozmowie pojawiła się kobieta?
  • Odpowiedz
@Ag90: Już niedługo...
- Operator21 firma Cię potrzebuje! Weźmiesz lot z OFF w sobotę?
- Nie no mam już plany...
- Ale my nie mamy już nikogo do kogo możemy zadzwonic!
- yyyyyyyy
- dajemy 2
  • Odpowiedz
@Ag90: Gratulacje, że Ci sie udało. Powodzenia. Wrzucaj czasami jakies foto z podróży. Nigdy w życiu nie uda mi sie wyrwać poza europę. No chyba, że mnie ufo porwie. Poddałem sie. Ktoś jakby urok na mnie rzucił. Nie mam szczęścia w zyciu w niczym. No chyba w pechu tylko. Jakbym ja leciał tym samolotem to pewnie by sie kibel zatkał lub jakies dziecko morde darlo cały lot.
  • Odpowiedz
@Nitro_Express: Co ty myslisz ze na glupich trafiles i sie nabrac dadza?przeciez ty nigdzie nie lecisz tylko londujesz bo masz klapy rozlozone, nie z nami te numery.
  • Odpowiedz