Wpis z mikrobloga

Drogie Mirunie, pijcie kompot z #samolociara !

1) Dzisiaj mam pierwszą samodzielną zmianę jako Crewing Officer;
2) Wczoraj zdałam ostatni test online z mojego kursu na Flight Dispatchera (dyspozytora lotniczego)...

... A to oznacza, ze w tę sobotę lecę do Miami na 2 tygodnie w celu dokończenia kursu ()

Ktoś był w #miami #usa i poleci coś do zobaczenia/kupienia na miejscu?

#lotnictwo #nauka #szkolenia

tl;dr o #samolociara - studentka BSc Aviation Management (zarządzanie w lotnictwie) na Coventry University w #uk #anglia oraz pracownik brytyjskiej linii lotniczej w dziale Operations Control Centre. Opisuję, co na studiach i w pracy słychać, czasem wrzucę też jakąś ciekawostkę lotniczą. Aktualnie szkolę się na amerykańską licencję dyspozytora lotniczego.
Ag90 - Drogie Mirunie, pijcie kompot z #samolociara !

1) Dzisiaj mam pierwszą samo...

źródło: comment_1630918704mskIsRxMnY0eyW87tW4bwG.jpg

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ag90: Skoro będzie e Fort Lauderdale to di Miami podejdź sibie pociągiem Brightline, staje w samym centrum, samochodem męczysz sue w korkach. Z centrum na South Beach podejdziesz autobusem lub Uberem. Pociąg już nigdzie nie staje pomiędzy FL a Miami. Możesz tez wyskoczyć na polnoc do Palm Beach, inny świat kosmicznych pieniędzy
  • Odpowiedz
Palm Beach

@lajsta77: o sprawdze next time, w Ft Launderdale marina i jachcik przy kazdej chawirze tez robia wrazenie. Co uderza najmocniej to nie bogaci ludzie ale ich ilosc. Kazda srednia chawira to jest jakies $70k+ na rok samego podatku
  • Odpowiedz