Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
1) Gdzie jest prezydent? Wrócił już z urlopu?
2) Gdzie jest wicepremier do spraw bezpieczeństwa? (J. Kaczyński niejaki). Wrócił już z urlopu?
3) Gdzie jest Minister Spraw Zagranicznych? (Tak, wiem że trudno w to uwierzyć, ale specjalnie sprawdziłam: taka osoba istnieje, Rau ma na nazwisko).
#bekazpisu #bekazprawakow #propaganda #polityka
Noni oczywiście planują już pewną trzecią kadencje. Elo
@WiktorekS: już doszło. teraz już po fakcie.
na pewno doradzili im podejście pod legalne przejście graniczne i pomoc w uzyskaniu statusu uchodźcy całkiem legalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pelnomocnicy tych osob pojawili sie przeciez na przejsciu granicznym z wypelnionymi wnioskami azylowymi, nie zostali jednak obsluzeni (nielegalnie oczywiscie). Wnioski zostaly wiec wyslane poczta :)
to na uj się tam wp***li xD
@Andreth: nie jestesmy
już abstrahując od wszystkiego. Skoro jesteśmy w stanie wojny w Białorusią to kto jest na tyle głupi, że ucieka przed wojną prosto na linię frontu? XD
to musi być bajt, nikt nie jest na tyle głupi
politolodzy opisali ten temat bardzo szeroko, wystarczy nie być debilem
https://www.defence24.pl/bron-d-i-bialorus-scenariusze-dla-polski-komentarz
@WiktorekS: ale doradzili im podejście do przejścia granicznego w celu uzyskania statusu uchodźcy? czy urządzili zwykłą hucpę ku uciesze co głupszej gawiedzi?
Polska prawica onanizuje sie do tego tematu tylko ze wzgledu na kseonofbie. Nic wiecej. Dorabianie do tego jakiejkolwiek ideologii jest smieszne (bo to dorabianie ideologii do lamania prawa miedzynarodowego i to lamania go w najglupszy mozliwy sposob, w swietle
Dlaczego ci ludzie mieliby nie przejsc tych 5h z buta, gdyby mieli gwarancje tego ze ktos tam te wnioski od nich przyjmie?
A to i tak duzo nie zmienia. Jezeli ci ludzie na granicy beda siedziec eystarczajaco dlugo, to w koncu zapadnie wyrok sadu (trybunalu miedzynarodowego) na ich skarge i bedziemy
@Andreth: Zaraz zaraz, to jak to w końcu jest? Ponoć kilka razy dziennie mają transport wody od strony białoruskiej, możesz potwierdzić że jednak nie mają?
Po drugie, zdaje się że pan Ikonowicz niedawno tłumaczył, że są tak bogato ubrani bo są bogatą elitą społeczeństwa Afgańskiego. Jeżeli tak, to co ich powstrzymuje żeby kupić wodę w sklepie? Jeżeli nie są,
To czy ci sie to podoba czy nie, czy jest to sluszne czy nie, czy ktos z tego czerpie korzysci czy nie; nie ma znaczenia tak dlugo jak dlugo obowiazuje takie prawo.