Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +47
1) Gdzie jest prezydent? Wrócił już z urlopu?
2) Gdzie jest wicepremier do spraw bezpieczeństwa? (J. Kaczyński niejaki). Wrócił już z urlopu?
3) Gdzie jest Minister Spraw Zagranicznych? (Tak, wiem że trudno w to uwierzyć, ale specjalnie sprawdziłam: taka osoba istnieje, Rau ma na nazwisko).
#bekazpisu #bekazprawakow #propaganda #polityka
@Andreth: To jest wojna na skale naszych możliwości.
#bekazlewactwa, a nie #bekazprawakow
Nie myl tagów
@Andreth: Przecież tak twierdzi Lewica i PO, nazywając nielegalnych imigrantów "uchodźcami" xD
Komentarz usunięty przez autora
Nie ma czegoś takiego jak "polska granica" Granica oddziela terytorium Polski od Białorusi a oni są po stronie białoruskiej.
"pilnowani przez polskie służby, by nikt im nie podawał butelki z wodą."
Polskie służby pilnują aby nikt nielegalnie nie wchodził ani nie wychodził z naszego terytorium bo od tego są przejścia graniczne.
@Chehu: o, siema Chamberlain, jak tam, dalej wierzysz, ze drugiej wojny światowej nie będzie bo masz w dupie Czechoslowacje i Polskę?
Mam lepszy pomysł, zacznijmy wyrzucać ulotki za płot do tych ludzi, to dopiero będzie chichot historii.
Jednak ta władza warta swego suwerena jest.
@Chehu: normalnie mam flashbacki z Francji i UK w 39 xD
A dlaczego przez tyle dni nie przeszli do przejścia granicznego tylko wolą "jeść liście z drzew"? Zadałaś sobie to pytanie?
@Andreth: Nie no, wojny się zawsze od pierwszego września zaczyna. Daj ludziom wypocząć xD
XDDDDDDDDDDD
A potem nastepnych, następnych i następnych. Bierz ich do siebie do domu.
@Andreth: RAU? Ten raper?
Kiedy odkryjesz, że świata nie uratujesz?
Co cie obchodzi, co dzieje się na białorusi?
Dlaczego chcesz pomóc nielegalnie przejść przez granicę młodym zdrowym facetom, lepiej ubranym od ciebie, szukającym socjalu?
Nie martw się nimi, oni sobie pójdą, jak przestaną robić wrażenie u takich, jak ty i wrócą do swoich hoteli.