Aktywne Wpisy
![mirko_anonim](https://wykop.pl/cdn/c0834752/321ea7dc2985c2bfbf21a6b5598af7c3220625c6954fbbc0a440b525befed626,q60.png)
mirko_anonim +13
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie
Wg mnie "ekspertki" popełniły podstawowy błąd w doborze par Barakary i Księgowej i to też pokazuje jak profesjonalne są.
Kudłaty i Kermit byli po prostu dla tych kobiet klasę niżej. Nie znam żadnej pary gdzie kobieta jest przedsiębiorcza, a facet jest zwykłym pionkiem w korpo. Jeśli już to facet jest jakimś menadżerem, dyrektorem, a firma żony to tylko dodatek do domowego budżetu. Nie biorę tu pod uwagę sytuacji gdzie
![nad__czlowiek](https://wykop.pl/cdn/c0834752/1d4c75c9ec2276d5f113d27c67d7ae96efc5fb4d1969533619a90744a6eefe25,q60.png)
nad__czlowiek +26
#programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #pracait #kryzysit #korposwiat
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
Patrzcie jaki ze mnie Nostradamus xD Ledwie napisałem posta o tym jak was wyzyskują na śmieciówce B2B a tu kolejna aferka i brak wypłat xD
Napisałbym zwolnienia ale... przecież ludzie na B2B nie mają żadnych praw bo nie są pracownikami tylko kontraktorami ( ͡°( ͡°
![nad__czlowiek - #programowanie #programista15k #programista25k #pracbaza #java #praca...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/a3517215c6c9952d37ac06f5487f9b8391c6844cab27a63a325e8acf9841973a,w150.png?author=nad__czlowiek&auth=6064345609e45bc93ee89e22ce5aad5a)
źródło: PPBIT
Pobierz
Nie bacząc na skutki uboczne, bo te do tej pory są nieznane, a to co znamy z badań na dziś dzień, to jedynie zarys tego co może się dowiemy w 2023r i 10 lat po.
A dlaczego firma Pfizer nie wynalazła leku ? Tylko szczepionkę?! Defacto średnio skuteczną. Miało być dwie dawki i wracamy do normalności, to już naprawdę ostatnia prosta. A sztukuje się trzecia dawka i czwarty lockdown im. zidiociałego pospólstwa tej planety i końca tej szopki nie widać...
I dlaczego nikt nie szuka winnego wywołania tego światowego kryzysu pod nazwą PANDEMIA, dlaczego nikt nie chce pociągnąć winowajcy do odpowiedzialności? Media, politycy wszystkich krajów milczą. Jedyne tematy to lockdown, obostrzenia, kolejna dawka szczepionki. Nikt nie szuka winnych wywołania największego kryzysu nie militarnego w całej historii ludzkości, nikt , no bo po co xD No dlaczego?!
Tak wiem, jestem szurem, bo zadaje pytania. Powinienem zamknąć mordę i przyjąć trzecią dawkę, wtedy wszyscy szybciej wrócimy do normalności ( ͡° ͜ʖ ͡°) #koronawirus #pytanie #pytaniedoeksperta dla atencji #bekazlewactwa #bekazprawakow bo zależy mi na merytorycznej rozmowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1630266045XnAIf1SfdXf24QvOd4GGdW.jpg
Pobierz@zenek-stefan1: służby specjalne zwykły ci meldować o swoich działaniach? Czy oczekujesz komisji Macierewicza? Polityka to niekoniecznie jest mówienie wszystkiego co się wie. Załóżmy, że mają dowody, że to Chiny z premedytacją i to b--ń biologiczna. I co dalej? Jeszcze większa panika czy odcięcie się od Chin czy jak to sobie
@DonCruzo: ale weź poczytaj dokładnie co tam się działo
@zenek-stefan1
dziwne żeby w laboratorium zajmującym sie wirusami nie badano leków je
@zenek-stefan1: jak sobie wyobrażasz pociągnięcie chin do odpowiedzialności kiedy spora część importu twojego kraju jest
@Renard15: Pamiętam ja by to było dziś. Na samym początku tego cyrku, Trump się pultał do Chin, za zaraz po nim Putin... I tu cytat z Punina..'' Wy stosunkowałem do Chin pismo, w którym nie proszę, ale żądam wyjaśnień powstania covid19''
Widocznie i jeden i drugi odp. dostali i morda w kubeł do tej pory ¯\_(ツ)_/¯
@Renard15: No ale tak cały świat będzie udawać wiecznie, że nic się nie stało?
@DonCruzo: Żaden z nich nie objawił się późno, bo generalnie NOPów było mnóstwo. Wystarczy źle wyprodukowana szczepionka i można kogoś zabić.
@zenek-stefan1: Ale naprawdę Sputnik V był dużo przed Pfizerem. Naprawdę był banowany na pracy instytutu imienia Gamaleja nad szczepionką na Ebolę, która była już w 2017
tak
@Renard15: Stara doktryna radziecka mówi że stosuje się dwa typy broni biologiczne.
Pierwsza to taka że ma się lek albo szczepionkę na b--ń którą się stworzyło.
A druga to taka że ani tego, ani tego się nie ma , bo to b--ń ostateczna. W jakiejś książce to wyczytałem. Akwarium czy może jakaś inna. Nie pamiętam
@zenek-stefan1: Rosjanie stracili przez pandemię bardzo dużo obywateli i to nie jest naród, który daje sobą pomiatać. Jeśli faktycznie Twoja teoria (pierwszy kraj ze szczepionką stoi za pandemią) jest prawdziwa to nic nie zrobią, w innym przypadku podejmą działania wobec Chin.
@wrzesien: jaki kraj?
I co żeś się uczepił tych ruskich? Do matecznika cię wzywa czy kichuj? xD