Aktywne Wpisy

Stebat +36

FejsFak +46
Ciekawe czy w tym obsranym kraju kiedyś się coś zmieni i od października do kwietnia nie będzie śmierdzieć powietrze? #stepujacybudowlaniec #smog #polska #europa #czystepowietrze
źródło: Screenshot_20251002_222015
Pobierz

A weż w socjalizmie zacznij pucować buty - zarobisz 500 zł - zapłać 1500 Zusu, i 200 na księgową.
@Daleki_Jones: tak, dbanie o kogoś innego niż o siebie samego jest żałosne
@naimon: zieeeeeef
źródło: comment_1630048483yKT4LDcMmBMg2nv4Vt1ivz.jpg
Pobierz@Wujo_Stachu: nie, wystarczyło się uczyć oraz zdobyć kompetencje do zdobycia pracy w, której jesteś cennym pracownikiem i pracodawca nie bółdupi o kilka minut na wykopie.
Pozdrawiam cieplutko :)
@naimon: korzyści rządom przynoszą gospodarki centralnie planowane, gospodarki oparte o wolny rynek przynoszą korzyści całemu Państwu (Pracodawcom, Pracownikom, Konsumentom, )
No, nie zgadzamy się, trudno.
@PrzeKomentator:
komuchy w swoich niewielkich móżdżkach nie potrafią nawet pojąć, że praca to nie tylko taszczenie kartonów w magazynie 'u Janusza'. Że wystarczyło nauczyć się czegoś praktycznego, zamiast całą młodość łoić browara z kolegami pod
@Jarasznikos: Oczywiście, że ma wady. Jestem zwolennikiem gospodarki wolnorynkowej, a nie jej fanatykiem. I mogę wymienić od razu jedną wadę. Mianowicie, czasem człowiek z dobrym pomysłem, nie ma kapitału, by