Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Poza tym numery kont mają 26 cyfr, a nie 20. Niemal każda osoba z autyzmem to wie.
@ProResHq
@misiafaraona nie ogarniam tego. Trzeba mieć n------e w głowie i to konkretnie. Przecież jakaś roksa za 15 minut weźmie takie same pieniądze a jednak chyba lepsze wrażenia.
@ProResHq: byś musiała w takich Włoszech zobaczyć "amantów". U nas to jakiś odsetek, tam większość. Każdy za punkt honoru musi sobie wziąć podbijanie do loszki, bez tego nie jest facetem z jajami. Nawet jak nie ma ochoty to musi, inaczej jest skończony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mehaty indian enough* ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ProResHq: to chyba z domu sie asertywnosc wynosi albo porozmawiac trzeba czasem na powazne tematy z kolezankami..
Dorosla kobieta powinna sobie umiec poradzic z takimi tekstami przeciez. Pustka w glowie moze byc przez chwile ale
@PeterFile: Czy 19-latka to już dorosła kobieta, która powinna być zajebiście doświadczona w odrzucaniu typów próbujących ją zmolestować?
W Polsce wielu rodziców wstydzi się nawet z własnymi dziećmi pogadać o tym, że r----ć należy się tylko w gumie czy po tabletkach, w ogóle ledwo im się