Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +21

Umeraczyk +13
Literalnie siedzi 5 osób teraz na Nocnej;
Jakiś random
Umeraczyk
Melkovita i jej chop
Wfyokyga
Jakiś random
Umeraczyk
Melkovita i jej chop
Wfyokyga
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_1629961095vzy90g2La18t0xJgbE8x2w.jpg
PobierzWisłok jest znacznie większą rzeką niż Rudawa, Wisłok w tamtym miejscu ma bardzo stromy brzeg....
Co było "przed wojną nie do pomyślenia"? Rozumiem, że więcej niż 1 most w mieście.
Aha, przed przebudową most w Krośnie wyglądał jak poniżej.
źródło: comment_1629961875ZAadvLU7GibrlWDcViaFGu.jpg
Pobierz"przed wojną nie do pomyślenia" - nikt by takiej kaszanki obecnie nie odstawił przy tym natężeniu ruchu i środkach unijnych (chodzi o nieskończony i długi remont, zamiast zburzyć i zmontować z prefabrykatów NOWY.
"Biedne" Krosno radzi sobie zdecydowanie lepiej i to przy mniejszym budżecie.
Załapał?
TL;DR mosty na Rudawie to wąskie gardło tej części Krakowa.
źródło: comment_1629962556IQYbrOJZBL49oHhl4wRHj8.jpg
PobierzNikt tu Krosna nie szkaluje, dla przykładu wybrałem to miasto ponieważ z niego pochodzę.
@goferek: Co się stało z chodnikiem na Jesionowej?
źródło: comment_16299646747b7nYPJj0ScRVmCGW4rDVP.jpg
Pobierz@alteron: z tym rowerowym to bym nie przesadzał, wiele rowerowych problemów nie jest rozwiązanych (np. przejazd pod Ofiar Dąbia i kładka na Białusze) a tylko generowane konflikty w innych miejscach( ͡° ͜ʖ ͡°)
@goferek: to jest bardzo subiektywne stwierdzenie. Dorosły może czuć się bezpieczny, a np 10 letnie dziecko z kartą rowerową już nie.
a ja naiwny myślałem, że jak remont, to zrobią w końcu dwa na tyle szerokie pasy, że przy mijaniu nie będziesz się zastanawiał czy się zmieścisz z autem z naprzeciwka xD
Częściowo, problem rozwiązany, powinni jeszcze sygnalizację dorobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dwiesciedziewiecdziesiatpiec: ok, boomer ( ͡° ͜ʖ ͡°)