Wpis z mikrobloga

cały czas widziała. Imponował jej jak pokazał nowy telewizor, jak płacił itp.

@sveq91: Nie wydaje mnie się. Jednak widziała w nim też coś więcej niż kwit imho. Ogólnie to kontrowersyjną opinię zapodam, ale ze wszystkich nieboszczyków w całej historii, to jej było mi najbardziej szkoda. Ta relacja dla Jessego to była jedna z nielicznych rzeczy, które były na tyle prawdziwe i ważne, że mogły pomóc zwyciężyć z uzależnieniem. Oczywiście szansa na
A w ogóle to szkoda, że twórcy serialu nie pociągnęli w jakiś sposób wątku jej taty, bo ja tam widziałem potencjał na dużo ciekawych plot twistów.
@enron: nie oglądałeś tego najwidoczniej. Przyszedł szukać hajsu i ona zaczęła mieć zapaść najpierw zaczął ją ratować a pozniej to olał. Jego obecność nie miała wpływu na jej śmierć. Mógł aby ją ocalić ale tego nie zrobił
@enron: nie oglądałeś tego najwidoczniej. Przyszedł szukać hajsu i ona zaczęła mieć zapaść najpierw zaczął ją ratować a pozniej to olał. Jego obecność nie miała wpływu na jej śmierć. Mógł aby ją ocalić ale tego nie zrobił

@r5678: oglądałem, nawet specjalnie szukałem tej sceny przy dyskusji o tym. Wszedł przeszukać dom Jessiego i szturchnął laskę - ona wtedy się przekręciła na plecy.
@r5678: Przewrócił ją na bok i zachłysnęła się wymiocinami, bo opioidy stymulują ośrodek wymiotny. To raz. Dwa nie udzielił jej pomocy, była to świadoma decyzja. Ogólnie to Walter to był jeden z największych degeneratów w historii kina, w dodatku kukold.