Aktywne Wpisy

patinete +70
Jaka jest najgorsza rada od "autorytetu”, w którą uwierzyliście?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
U mnie klasyk: "Idź na stabilne studia, potem znajdź bezpieczną posadę w urzędzie/korpo i przepracuj tam trzydzieści lat do emerytury”. Brzmiało rozsądnie, dopóki zderzenie z rzeczywistością nie pokazało, że "stabilność” oznaczała stagnację, minimalne podwyżki i wypalenie zawodowe już przed trzydziestką.
A jak było u Was? Jaką najgorszą radę dostaliście od kogoś, kogo uważaliście za mądrzejszego, i ile zajęło Wam zrozumienie, że to bzdura?
źródło: lw1
Pobierz
kidi1 +44
#dawnwalker Szkoda mi tych wszystkich, którzy zamiast dać się ponieść fantazji i fabule- patrzą na fpsy, jakieś kwadraciki we włosach czy inne pierdoły w grafice czy dźwięku. Naprawdę szkoda mi Was, że nie potraficie się bawić grą. Nie potraficie być przez jakiś czas postacią, w którą Was wciela autor gry.
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda
Najbardziej mi szkoda tych co zawsze mają te wartości wyświetlone na ekranie podczas gry.
#gry #takaprawda

Ale Bardzo ale to bardzo proszę Cię nie zamykaj tej zbiórki !!
a pieniądze się znajdą i do zbieramy. Ja następne kilka dni nie będę w stanie mógł nawet funkcjonować .Proszę innych pomóżcie Mu
link - https://buycoffee.to/pantuniemieszkasz
źródło: 06ffe207de5253c7afc28f8add126723ced2ac6079bbb5fd9e8510d612a7abc2
PobierzDziękuję jeszcze raz i mam nadzieję że każdego za wszelką pomoc spotka właśnie dobro pomnożone razy nieskończoność
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
@ToMnieTuJutroNieBedzie @LuluKB @grafik @BoobTheFatty2 @UzytkownikTegoTypu @Nick7C5 @MaszBaboTalerz @kaeres @Errad @Megafotel @Horrorystyczny_Demon_Pagona @Papopej02 @artrac @blackberry-kitsune @PapaDaryl @Alvarezsanchez7
źródło: obraz_2026-08-07_023013890
Pobierzźródło: IMG_5251
PobierzDuża kawa poszła (。◕‿‿◕。)
Pierwszy raz widzę tą historię. Trzymaj się tam Miras. Szybko uzbierasz na łazienkę. A chłopom od remontów jak chcesz się jakoś odwdzięczyć to nie płać im "przemyconych" pieniędzy tylko zamów im czasem ciepły obiad. To znaczy więcej niż jakieś papierki.
źródło: image
Pobierz